reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Moj "maly" niedzwiedz uploadfromtaptalk1435650601617.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435650601617.jpg
    uploadfromtaptalk1435650601617.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 42
reklama
A tu pierwszy ochrzan za podgryzanie kabli...ale po tym wzroku musialam go wysciskac bo poczulam sie jakbym go skrzywdzila tym ze pyskowalam ;)

uploadfromtaptalk1435651188563.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435651188563.jpg
    uploadfromtaptalk1435651188563.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 43
Witam dziewczyny :happy:

U mnie dziś delikatnie lepiej. Plecy tak mocno nie bolą,ale mam ewidentnie problem z prawą zatoką. Odnoszę wrażenie,że idzie to na ucho i chyba jutro musze iść do lekarza. Dziś u nas piękna pogoda, a ze w krainie deszczowcow jest to rzadkość, mąż postanowił wrócić wcześniej i napełnić basen wodą. Kupiliśmy taki duży w tym roku,więc dzieci będą miały radoche :-)

Aschlee jaka słodka niespodzianka! Kochaniutki jest :tak: Udrapac za uszkiem poproszę :-)

Zuzanko dziękuję za dobre słówko :tak: Jest dokładnie jak piszesz,choć ja przyznam,że ciężko mi się jest wyłączyć. Cieszę się, że jakoś ogarniasz wszystko,mimo że trudne chwile Was dopadły. Trzymaj się kochana :sorry:

Nova udanego dnia na basenie! :tak: No i poprawy nastroju oczywiście ;-)

Choco to spokoju na dziś więcej niż wczoraj. Bawcie się dobrze na działce :tak:

Madziolina przyjemnej wizyty życzę! Daj znać jak było ;-)

Margarita mnie też wkurza ten brzuch taki na pół :-p Nie mogę się doczekać typowo ciążowego,a nade wszystko ruchów maluszka :-) Na ból głowy ja piję filiżankę mocnej kawy, z cukrem i dużą ilością cytryny. W smaku okropne,ale mi bardzo pomaga ;-)

Całą brygade serdecznie pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia :-)

oj czyli pomysł miał jak mój mąż ;) my również powiększylismy rodziNe o psiaka ostatnio ;)

teraz mój chodzi i sprząta za nim siki bo mi lekko przeszkadza zapach naszego psiaka

bozienka24 a jak z twoim znalazł się?

Załączniki

• 1435651864530.jpg
    1435651864530.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry