reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Bettina możesz opuścić ochraniacz i zostawić tylko kilka cm.
Carola ja to słyszałam dzisiaj na wizycie. od pediatry. Pielęgniarka gdzieś wydzwaniała żeby się dowiedzieć jaką mogą podać teraz dzieciom które już dostały choć jedną dawkę.
Carola ja to słyszałam dzisiaj na wizycie. od pediatry. Pielęgniarka gdzieś wydzwaniała żeby się dowiedzieć jaką mogą podać teraz dzieciom które już dostały choć jedną dawkę.
betula
też jestem ciekawa którą 5w1 wycofują... i czy wycofują całkowicie czy tylko którąś serię?
nie, ola, pediatra nie brał pod uwagę długości ciała dziecka, mówiąc że ma za duży obwód głowy. patrzył na wykres znajdujący się w książeczce. moja malutko urosła, nie bardzo miała co nadrabiać na długość - jak się urodziła miała 57 cm, teraz ma 61-62 cm.
bettina, twoje dziecię tak samo zasypia w łóżeczku?
nie, ola, pediatra nie brał pod uwagę długości ciała dziecka, mówiąc że ma za duży obwód głowy. patrzył na wykres znajdujący się w książeczce. moja malutko urosła, nie bardzo miała co nadrabiać na długość - jak się urodziła miała 57 cm, teraz ma 61-62 cm.
bettina, twoje dziecię tak samo zasypia w łóżeczku?
Carolajna32
Ja mam szczepienie 16.05, dzisiaj potwierdzałam godzinę, szczepi nas ciocia i nic nie mówiła. Pierwsza by wszczęła alarm
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
betula
caro, ale 5w1 szczepisz? jaka? bo mi dziecie zaszczepili we wtorek pentaximem i nikt nic nie mowil...
Bettina2701
Betula no jeżeli nic jej nie dolega to sama zasypia, dumna jestem z tego. Ok 19.30-20 ostatnie mleko, bekanie już w sypialni przy przygaszonym świetle i ją odkładam, trochę sobie leży i zasypia. Oczywiście ja z nią siedzę, czasem trzeba podać smoczka, po główce pogłaskać, kocyk poprawić. A jak coś jej dolega np wczoraj bolał ją brzuszek to jest ryk i trzeba ją nosić aż padnie, wczoraj zasnęła w samolocie
My mamy szczepienie 19 maja My szczepimy Infanrixem
My mamy szczepienie 19 maja My szczepimy Infanrixem
reklama
magmich
Ciekawe co tam u Magdy_zUK bo dawno nie dawała znać.
Mąż wykąpał szkraba i teraz razem oglądają półfinał Eurowizji a ja lecę wykąpać większego łobuziaka. Normalnie dzisiaj nic mi się nie chce a mam dom do ogarnięcia i okna do pomycia.
Mąż wykąpał szkraba i teraz razem oglądają półfinał Eurowizji a ja lecę wykąpać większego łobuziaka. Normalnie dzisiaj nic mi się nie chce a mam dom do ogarnięcia i okna do pomycia.