reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bettina możesz opuścić ochraniacz i zostawić tylko kilka cm.

Carola ja to słyszałam dzisiaj na wizycie. od pediatry. Pielęgniarka gdzieś wydzwaniała żeby się dowiedzieć jaką mogą podać teraz dzieciom które już dostały choć jedną dawkę.

no właśnie nie pamiętam mam w książeczce wpisane a nie jestem w domu. . Koleżanka też dostała taką info od swojego pediatry ale bez nazwy formy.

też jestem ciekawa którą 5w1 wycofują... i czy wycofują całkowicie czy tylko którąś serię?

nie, ola, pediatra nie brał pod uwagę długości ciała dziecka, mówiąc że ma za duży obwód głowy. patrzył na wykres znajdujący się w książeczce. moja malutko urosła, nie bardzo miała co nadrabiać na długość - jak się urodziła miała 57 cm, teraz ma 61-62 cm.

bettina, twoje dziecię tak samo zasypia w łóżeczku?:szok:

Betula no jeżeli nic jej nie dolega to sama zasypia, dumna jestem z tego. :laugh2: Ok 19.30-20 ostatnie mleko, bekanie już w sypialni przy przygaszonym świetle i ją odkładam, trochę sobie leży i zasypia. Oczywiście ja z nią siedzę, czasem trzeba podać smoczka, po główce pogłaskać, kocyk poprawić. A jak coś jej dolega np wczoraj bolał ją brzuszek to jest ryk i trzeba ją nosić aż padnie, wczoraj zasnęła w samolocie :sorry2:

My mamy szczepienie 19 maja :szok: My szczepimy Infanrixem

reklama
Ciekawe co tam u Magdy_zUK bo dawno nie dawała znać.
Mąż wykąpał szkraba i teraz razem oglądają półfinał Eurowizji a ja lecę wykąpać większego łobuziaka. Normalnie dzisiaj nic mi się nie chce a mam dom do ogarnięcia i okna do pomycia.

Do góry