reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

My od wtorku nie byłyśmy na spacerze i mam nadzieję, że pogoda się nie zepsuje i dzisiaj pójdziemy. Cel dosyć ważny bo do skarbówki się wybieramy. I może uda się zajść do fotografa wywołać fotki z dwóch pierwszych miesięcy życia Hanuli :laugh2:

reklama
Hej. Moja Zosia to chyba tak na odwrót od Waszych pociech. Pobudka dziś o 3.00 z bólem brzucha i od tej pory tylko krótkie drzemki. Teraz wreszcie udało jej się zrobić kupę więc powinno być lepiej.
Ja przygodę z rowerem zaczęłam już w piątek ale też przydałby się fitness ale nie wiem czy kondycyjnie dam radę na najłatwiejszych ćwiczeniach....

Moj tez ladnie spal. Od 23 do 4 i od 4.3o do 7.oo a potem ze mna godzinke;)

Tez dzis siedzimy w domku bo pada snieg grad i zimno bardzo.

Antoni smial sie.w glos przy czytaniu Brzechwy. Smiech taki niemowlecy jeszcze , cos pomiedzy zdziwieniem, wdechem ale urocze xD ze lubi sluchac;)

Bettina , taka seria kiedys byla w biedronce, jakos latem, 3 ksiazki a4 za smieszna cene. Mam jedna cala Brzechwy, druga rozne wiersze znanych dla dzieci i trzecia o zwierzatkach.

Foto z netu. Ale taka mam

Załączniki

• 24-1.jpg
    24-1.jpg
    190,7 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Hejka! Nie zagladałam tu jakis czas i ledwo was nadrobiłam-ale naskrobałyscie! Myslałam, ze jak juz macie szkraby w domu to tu cisza zapadnie, ale widze, ze sie pomyliłam ;) w skrócie co u nas: Nikola ma juz 8 tygodni, kochana dziewczynka, daje mamie pospac w nocy, ale miewa czasem humorki, od paru dni walczymy z ciemieniucha, ale powoli ładnie schodzi. Nam położna poleciła LOYON, ale nie wiem czy jest dostepny w Polsce. Szczerze mowiac to nie wiem czy bym go polecała, bo super szybkiego działania nie zauwazyłam, wydaje mi sie, ze gdybym smarowala tylko oliwka efekt mógłby byc podobny. W czwartek mam pierwsza szczepionke-mam stracha, ze beda kłuli mi dziecko, zobaczymy jak to moja niunia zniesie.
Widze, ze wy juz wiersze czytacie swoim pociechom. My na razie tylko ogladamy czarno-białe ksiazeczki i słuchamy w kółko kołysanek Mozarta. Nawet ja przy nich usypiam ;)

Do góry