reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

My od wtorku nie byłyśmy na spacerze i mam nadzieję, że pogoda się nie zepsuje i dzisiaj pójdziemy. Cel dosyć ważny bo do skarbówki się wybieramy. I może uda się zajść do fotografa wywołać fotki z dwóch pierwszych miesięcy życia Hanuli :laugh2:

reklama
Hej. Moja Zosia to chyba tak na odwrót od Waszych pociech. Pobudka dziś o 3.00 z bólem brzucha i od tej pory tylko krótkie drzemki. Teraz wreszcie udało jej się zrobić kupę więc powinno być lepiej.
Ja przygodę z rowerem zaczęłam już w piątek ale też przydałby się fitness ale nie wiem czy kondycyjnie dam radę na najłatwiejszych ćwiczeniach....

Moj tez ladnie spal. Od 23 do 4 i od 4.3o do 7.oo a potem ze mna godzinke;)

Tez dzis siedzimy w domku bo pada snieg grad i zimno bardzo.

Antoni smial sie.w glos przy czytaniu Brzechwy. Smiech taki niemowlecy jeszcze , cos pomiedzy zdziwieniem, wdechem ale urocze xD ze lubi sluchac;)

Bettina , taka seria kiedys byla w biedronce, jakos latem, 3 ksiazki a4 za smieszna cene. Mam jedna cala Brzechwy, druga rozne wiersze znanych dla dzieci i trzecia o zwierzatkach.

Foto z netu. Ale taka mam

Załączniki

• 24-1.jpg
    24-1.jpg
    190,7 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Hejka! Nie zagladałam tu jakis czas i ledwo was nadrobiłam-ale naskrobałyscie! Myslałam, ze jak juz macie szkraby w domu to tu cisza zapadnie, ale widze, ze sie pomyliłam ;) w skrócie co u nas: Nikola ma juz 8 tygodni, kochana dziewczynka, daje mamie pospac w nocy, ale miewa czasem humorki, od paru dni walczymy z ciemieniucha, ale powoli ładnie schodzi. Nam położna poleciła LOYON, ale nie wiem czy jest dostepny w Polsce. Szczerze mowiac to nie wiem czy bym go polecała, bo super szybkiego działania nie zauwazyłam, wydaje mi sie, ze gdybym smarowala tylko oliwka efekt mógłby byc podobny. W czwartek mam pierwsza szczepionke-mam stracha, ze beda kłuli mi dziecko, zobaczymy jak to moja niunia zniesie.
Widze, ze wy juz wiersze czytacie swoim pociechom. My na razie tylko ogladamy czarno-białe ksiazeczki i słuchamy w kółko kołysanek Mozarta. Nawet ja przy nich usypiam ;)

Do góry