reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Hanula płakała ponad 1,5 godz. z niewiadomego powodu, tak się zanosila ze odpuscilam kapanie :/
Padła i śpi a ja padam z głodu i zmęczenia. Az dziwne ze nie wyglądam jeszcze jak szczypiorek :p

My mamy szczepienie dopiero 19 mają pneumo i 5 w. I przeraża mnie to co piszecie. :(

Co do mm u nas idzie 150 ml

reklama
Moje Małe już położone do łóżka.
AliaMaris z tymi ćwiczeniami to wiem. Sądzę, że i tak nie byłabym w stanie specjalnie intensywnie ćwiczyć jeszcze. Ale spacery same to za mało bo waga stoi w miejscu. Powinnam przede wszystkim mniej jeść *szczególnie słodyczy. Na razie może dołączę jakieś brzuszki i na ten rower raz na jakiś czas się wybiorę. A biegałaś przed ciążą?
A tak właśnie odnośnie muzyki...to co puszczacie swoim Maluchom? Czy słuchacie tego co wcześniej?
Ja puszczam jakieś kołysanki, ale generalnie w ciągu dnia to to czego słuchałam wcześniej, z tym że takie spokojniejsze kawałki. Głównie polski rock.

Bettina my też mieliśmy mieć rozdzielone ale ostatecznie wyszło tak że mamy jednego dnia pneumo i 5w1. Idziemy 05.05 więc dam znać co i jak.

Mkvet moja upodobała sobie piosenki Seweryna Krajewskiego, zaraz się przy nich uspokaja. Nie wiem dlaczego bo nie słuchałam ich w ciąży a odkryłam to przypadkiem jak jej kołysanek szukałam w necie.

Carola potwierdzam z tym rozdzieleniem u mnie dały termin pneumo dwa tyg po tej 5w 1 !! i jakby coś się przesuneło to kazała ta też przesunąć.

Mojej Ali bardziej podoba się moje śpiewanie hehe zwłaszcza jakiś bzdur, które właśnie przychodza do głowy. Radochę ma że hej i sie dołącza. Ostatni nabyta umiejętność to chwytanie i chwile utrzymanie zabawki bądż przyłożenie ja sobie w główkę( oczywiście zabawka mięciutka), wystawianie jęzorka i..... udawanie Indianina!! no czeka tylko kiedy przyłoże jej palce do ust i dawaj krzyczy mam wrażenie że specjalnie przeciaga zeby było jak najdłuzej hehe

reklama
Carola a moj dzis ma rowne dwa;)

Mkvet, przylaczam sie do ograniczenia slodyczy. Cala ciaze mi sie nie chcialo a dzis szkoda gadac;)

Moja waga tez stoi, zeszlo 1o z 12 i tyle. Ale jeszcze 1o bym chciala !! A na poczatek chociaz 4.

Moj Antek lubi Turnaua, sluchalam w kolko tuz przed porodem, a Malachitowe to juz do znudzenis, teraz mu to spiewam a on robi oczy jak 5 zl i nieraz przestaje ryczec, czesto zasypia....

Lubi drzemki przy muzyce klasycznej, puszczam tez z yt koltsanki i dzieciece hity...jagodki czarne jagodkixD

Do góry