reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

AliaMaris ja też zawsze czekam na weekend no ale tym razem się nie udało cóż następny to długi weekend więc może wtedy. Spokojnej i długiej nocy dla Ciebie.;)

reklama
Uff no juz na szczescie po. Antek byl bardzo grzeczny w kosciele, zdziwil sie na polewanie glowy a potem zasnal. Przed wyjsciem z domu dal niezly koncert.

Na obiedzie tez cicho siedzial a na koniec jak sie zbieralismy zrobil co umial naepiej....;)

Teraz przyssal sie na piersi i spi... W nocy spal 4 godz. a potem 3 u siebie! Ja tez padam...

Dzień dobry :)

Dziś dzieciaki odmówiły dalszego spania o 6. Podobno głodne strasznie! No ze 3 dni nic nie jadły! Ale butelki wypluwają, uśmiechają się spod smoczków, gaworzą... No pogadać sobie chciały o życiu o 6...

Teraz bąble gapią się na karuzelę, a matka nadzorując kręcenie może wypić kawę.

Witam, my się karmimy. Moje śniadanie już też na mnie czeka i pędzimy zadbać o mamusi figurę :biggrin2: Od czwartku chodzę na fitness , no musze przyznać że po czwartkowych i piątkowych zajęciach było ciężko - zakwasy na rękach i nogach:-( :(. Dzisiaj już jest dobrze :biggrin2:.

Weekend to zawsze tak szybko przeleci, że nie wiadomo kiedy :szok:.
Mój mały też woli pić bardziej z prawej piersi więc do lewej przystawiam go gdy jest bardzo głodny to wtedy bardzo ładnie się przyssie :laugh2:.

Moje dziecię za to dzisiaj poszalało - poszło spać o 20:30, wstało po 2 na jedzenie, potem zjadło o 6:30, chwilę potem znowu zasnęło i dopiero wstałyśmy... omatko, ale się wyspałam! :]

Hej Wam ;)

To dziś chyba wszystkie dzieci mają senn dzień, bo mój Antek też śpi... Gwiazdor :)

Wczoraj bylismy na pierwszych urodzinach kuzynki Antka. Dostała od nas jeździk, oprocz naszego dostala jeszcze takie dwa :) haha :) ale spoko, wymienimy na cos innego!

Dzis mam gina, moze w koncu do niego dotre.
Po rozmowie weekend z mężulkiem całkiem, całkiem :) poprawił się.

AlliaMaris ranne ptaszki masz. Dobrze, ze maja siebie, pogadaja sobie. Kto ich lepiej zrozumie niz oni sami? ;)

Anit80 a fitness przy Tymku to dla Ciebie za mało? Ja juz zrzucilam tyle, ze nawet pediatra sie pytal czy wszystko ze mna w porzadku pod tym wzgledem :| ale szczerze mowiac, sama bym sie wybrala na cos takiego, chociazby dla rozrywki i oderwania od rutyny.

Betula to moj Antek kladl sie spac i wstawal z Twoja Hania :)

Bettina kladz sie obok dzidzi i odpoczywaj :) ;)

Jakis mam dobry humor i duzo energii, ciekawe na jak dlugo :>

Ola naładowałaś baterie i tak trzymaj!!

Ala tez ładniutko spała o 19.30 cyc wstała 1.30 cyc i 5.30:) aqz się wyspalam hihi i dzisiaj juz dwie rdzemki oczywiście 10minutowe hehe ale były
Spacer chyba dzisiaj odpada 2 stopnie mamy i co chwile śnieg prószy ech...

reklama
Chyba wszyscy mamy udaną noc. Moja zasnęła o 22.30 wstała o 5.40 wypiła mleczko i zaraz zasnęła i wstała o 9.00.;)

U nas też pogoda nieciekawa rano był szron a teraz się chmurzy więc sama nie wiem co z dzisiejszym spacerkiem.

PaniAg super że wszystko się udało.

Ola trzymam kciuki za postępy u mężusia.;)

Anit ja czekam za moim rowerem i też zaczynam pracę nad figurką.

Do góry