Zuzabka dzieki za link. Bardzo ciekawy blog, poczytalam o tym i o innych rzeczach rowniez. Bede, wiec, jesc to na co mam ochote, oczywiascie bez przesady, ale cos musi w tym byc, bo na poczatku pilam sok z pomaranczy i grejfrutow i Antkowi nic nie bylo, na sniadanie pilam kawe rozpuszczalna i tez mu nic nie bylo! Problemy z brzuchem zaczely sie u niego dopiero pozniej.
Tylko powiedzcie mi prosze jak myslicie, dlaczego on ma problem ze zrobieniem tej kupy? zatwardzeniua nie ma, bo po czopku zrobil o normalnej konsystencji.
Co dofaceta to ciezki z nim temat. Juz myslalam, ze cos pojal, ale wczorajnosil Antka do odbicia a gdy mu sie odbilo odlozyl go do lozeczka,. a ten w ryk... tatus zero reakcji, usiadl sobie do komputera. Ja wiewm, ze on sobie doskonale tradzi z Antkiem, ale tylko wtedy jak ja robie cos innego, np. jemu kolacje
Dzis sobie postanowilam, ze wieczorem bedzie powazna rozmowa. Tylko zwykle rano jestem do tego swietnie przygotowana, mam wiele argumentow, wieczorem mi one jakos uciekaja i najchetniej bym mu z placzem wykrzyczala, ze dziecko nie bedzioe znalo swojego ojca jesli dalej bedzie tak sie zachowywal :/
Novaspace masz racje, nie moge robic z siebie silaczki, bo padne. Dzis nie mialam sily wstac z lozka, bomi sie krecilo w glowie, a nie wezme urlopu na zadanie od dziecka
AliaMaris podziwiam Was naprawde, ale mysle, ze to wszystko kwestia organizacji no i zaangazowania Twojego meza. Najwazniejsze to wlasnie od poczatku ustalic gtranice i zasady. Ja mu mowilam jeszcze bedac w ciazy, ze chcialabym zeby on mi pomagal przy dziecku, tzn.zeby tez sie nim zajmowal...ale widac pamiec dobra, ale krotka...
Widze, ze grypa zolodkowa panuje... trzymajcie sie dziewczyny!
Magda u nas Antek tez nigdy spokojnie nie jes, zawsze jest placz, stekanie, prezenie sie. Przy suszarce bardzo sie wycisza i zjada. Dzis przy jedzeniu bylo tak, ze ewidentie widzialam, ze boli go brzuch, bo czerwony ze zlosci sie robil i stekal, a jak wlaczylam suszare na pelne obroty, to od razu spokoj i cisza, je normalnie. Janie wiem o co chodzi, ale wazne, ze dziala, moze nie zawsze, ale czesto
PaniAg pytalas czy przy kp chce sie pic- Taaaak, strasznie suszy
wypijam chyba z 1,5 litra przy jednym kp