reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Demolka, moj za to jak je butle to az dyszy. Jak spi oddycha normalnie za to pierdzi jak stary chlop hehehe i beka nieraz tez ;)

Pozdrawiamy z bujaczka xD

Bez foty bo plik nuby za duzy....:/

reklama
Mój aż warczy jak głodny.
Dostaliśmy wczoraj od znajomych specyfik o nazwie Colic Calm. Kolega stosował u swojego dziecka a ma od siostry ze Stanów... wiecie co? To jakiś cud natury...! Podaję się go tylko w czasie kolki i działa po kilku chwilach. I homeopatyczny ;)) :)

Któraś z Was ostatnio pisała o nawilżenia powietrza w mieszkaniu, jak to skutecznie zrobić? Ja powiesilam mokra pieluche tetrowa na grzejnik, to wystarczy? A druga sprawa to w jaki sposob udaje Wam sie wpuscic krople soli do noska malucha? Bo ja jak tylko zblizam sie z ta sola do noska to jest placz i nie mam mozliwosci zeby mu cokolwiek zrobic :/

Carolajna ale jak mu wpuszcze przez sen to moge go normalnie zostawic nadal spicaego na plecach? bo czytalam ze po wpuszczeniu do noska wody/soli trzeba odwrocic malucha na brzuszek...

Nie mam pojęcia. ..widzę, że ciężko dostępny, nam znajomy zamówi przez siostrę bo mamy tylko pół butelki. Musisz poszukać na necie ale uważaj na podróbki

reklama
Moze to glupota, rozne rzeczy pisza w tych internetach ;) a moglabys wstawic zdjecie tego cudownego leku? :)

Do góry