reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carola u mnie się zaczęło od strasznego kaszlu gorączki 38 katar pozniej dołączył ale nie tak uciążliwy, kaszel był tak męczący że ból sprawiało nawet oddychanie. Niestety u mnie była dosc silną infekcja. Wszyscy po kolei byli chorzy..:( niestety to był jakiś paskudny wirus

Hej, ja dzis tez w miare wyspana, chociaz bez wstawania w nocy sie nie odbyło. Od 6.30 nie moglam spac, ale zasnełam po 7 i teraz juz wstaje, bo do lekarza trzeba sie szykować. No PaniAg zobaczymy co te nasze doktorki dzisiaj wymyślą ;-)

Wspołczuje choróbsk dziewczyny, kurujcie sie, mam nadz ze zdazycie wyzdrowiec.

Milego dnia wszystkim no i pewnie napisze pozniej cos wiecej :-)

Sinus Rinse. Dalej się rozpisywać nie będę bo pisałam kilkukrotnie. Działa na zablokowane zatoki, nos czy cieknący katar. Warto zainwestować bo starcza zestaw na długo. Odpowiedni dla dzieci i dorosłych. U nas w domu od 5 lat obecny.

Kati ja mam na 18 go wyliczony termin a ogolnie to czuje,ze To lada chwila bedzie.

Biedne chorowitki, kurujcie sie ile sie da. Jak mnie łapało to piłam syrop z kwiatow bzu ( wyrob mojej mamy), plus sok z malin,czosnek i cytryny i jakos pozniej maz chorowal a mnie omijalo.

Pogoda u mnie masakryczna, snieg z deszczem....

To pod koniec tego tygodnia przybędzie dzieciaczków:)
Ja się dalej zastanawiam nad celem dzisiejszej wizyty jak wczoraj wszystko sprawdzone. Jak myślicie o co może chodzić? Moje pomysły to
1. założyć już kartę w tym szpitalu żeby był ślad i nie odesłali mnie do innego
2. Lepszy sprzęt do diagnostyki
3. Coś mu się nie spodobało i chce to sprawdzić lub skonsultować
4. Coś przyśpieszy żeby było na jego dyżurze

Pani Ag u Ciebie to już konkretne objawy. Moim zdaniem to już kwestia kilku godzin

Ja przed chwila kichnelam tak mocno ze juz tez myślałam że mi dziecko od tego kichniecia wyskoczy ;) chyba się trzymała rączkami za żebra bo mnie teraz bola ;)
PaniAg jak masz termin na 18 to wysoce prawdopodobne ze dziś się rozpakujesz. Idź na dlugi, męczący spacer a potem wykorzystaj męża i jak nic wieczorem się rozmnożysz ;)

Seforka stawiam na powód nr 4. Mój też mi karze przyjsc na wywołanie żeby było na jego dyżurze ale ja chyba nie skorzystam. Chce żeby rozkręciło się samo nawet gdyby to miało być do 7 marca. Po 7 marca się poddaje i oddaje w ręce gina. Taki jest mój plan.

reklama
hej ;) wspolczuje tych chorobsk bo iem co to znaczy ,pol ciazy mnie cos bralo.
Magdalenna na pocieszenie to ja pojechalam rodzic chora , katar i to tak ze buzia trzeba bylo oddychac i gardlo zawalone na maxa , podczas porodu sie tak wypocilam ze zostal tylko maly katra pozniej :) heh
jak sie czujecie??

Do góry