Hejka, my tu odliczamy dni do porodu, a dopiero potem sie zacznie... katarki, infekcje, problemy z karmieniem, to niech sobie dzidzia u mnie jeszcze siedzi w brzuszku ;-) według aplikacji jeszcze 15dni ufff takze mkvet dalej mozesz na mnie liczyc ;-)
U nas zimno i wieje, ale wczoraj spacer zaliczony, dzis juz nigdzie nie ide. Pije kawke i dalej leze w łozku. Na obiad mam lazanie-mieso juz gotowe tylko przelozyc makaronem i do piekarnika. Wiec sie obijam.
Wspołczuje mamom chorych maluszków, zwłaszcza Tobie Magda z malenkim Theo, czlowiek robi wszystko co moze a i tak to nie wystarcza :-(
Magdalena 777 obys szybko wyszla do domu!
Caro Ty fighterka jestes. Dobrze, ze Danielek juz ładnie je. Ja tez chcialabym karmic piersia, zobaczymy czy sie uda, ale tak łatwo sie nie poddam!
Olaolala powodzenia jutro, grunt to pozytywne nastawienie :-)
PaniAg ach te teściowe... moja pisze do mnie co 2-3 dni jak sie jej wnuczka czuje... i co ja mam jej powiedziec? A najlepiej jakbym urodziła za tydzien, bo to akurat jej urodziny beda. To by miala prezent :-)
A moje dziecie aktywne od paru dni od rana do wieczora. A ja raz lepiej raz gorzej. W nocy meczyła mnie zgaga, ale jakos udało sie zasnac.
A słyszałyście o takiej stronce aliexpress? Bo chcialam sprobować zamowic pare rzeczy, ale to w wiekszosci idzie z Chin (ok 30dni) i nie wiem w ogóle czy warto...