reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Magda no to miałas super z tym ktg. Mi karzą leżeć i to na jednym boku non stop żebym widziała monitor. Nie ma tu fotela ani krzesła. Tak ciągle leżeć to jest dla mnie trochę uciazliwe. Ja dużo pije i ciągle chce mi się siusiu wiec czasem zanim one przyjdą to boję się że nie zdążę. Ale masz rację ze są gorsze rzeczy od ktg np. porod ;)

reklama
Carolajna i Madzia cieszę się, że u Was już lepiej, oby tak dalej :)

Magdalena ale to zatrucie ciążowe się potwierdziło w końcu?

Seforka zawsze możesz wysłać starszą córeczkę do dziadków, aby u nich pomieszkała przez jakiś czas... Zawsze się to da jakoś zorganizować. Trzymam kciuki za Was ;)

Mój dzidzia też jakiś spokojniejszy od wczoraj... Może dlatego, że go wybujałam na godzinnym spacerze? Nie wiem... Wczoraj to tylko się wypinał tak naprawdę.

Jutro nasz wielki dzień! I wiecie co? Nie mogę się doczekać! Jakoś mam zupełnie inne nastawienie niż na piątek... Ciekawe czy któraś mnie jeszcze wyprzedzi ;)

Caro jak dobrze słyszeć, że jest lepiej. Jak minęła Wam noc?

Magdalena współczuję lezenia pod ktg, oj mi ktg podczas porodu najbardziej przeszkadzało. Jak badania?
Noc lekko zwariowana, zwłaszcza od 1 do u rano ale jadł pięknie i kupa śliczna więc ok.

Magda ja też nie miewałam problemu z ktg, można leżeć i leżeć a i z odłączeniem nie było problemu.

Hejka, my tu odliczamy dni do porodu, a dopiero potem sie zacznie... katarki, infekcje, problemy z karmieniem, to niech sobie dzidzia u mnie jeszcze siedzi w brzuszku ;-) według aplikacji jeszcze 15dni ufff takze mkvet dalej mozesz na mnie liczyc ;-)

U nas zimno i wieje, ale wczoraj spacer zaliczony, dzis juz nigdzie nie ide. Pije kawke i dalej leze w łozku. Na obiad mam lazanie-mieso juz gotowe tylko przelozyc makaronem i do piekarnika. Wiec sie obijam.

Wspołczuje mamom chorych maluszków, zwłaszcza Tobie Magda z malenkim Theo, czlowiek robi wszystko co moze a i tak to nie wystarcza :-(

Magdalena 777 obys szybko wyszla do domu!

Caro Ty fighterka jestes. Dobrze, ze Danielek juz ładnie je. Ja tez chcialabym karmic piersia, zobaczymy czy sie uda, ale tak łatwo sie nie poddam!

Olaolala powodzenia jutro, grunt to pozytywne nastawienie :-)

PaniAg ach te teściowe... moja pisze do mnie co 2-3 dni jak sie jej wnuczka czuje... i co ja mam jej powiedziec? A najlepiej jakbym urodziła za tydzien, bo to akurat jej urodziny beda. To by miala prezent :-)

A moje dziecie aktywne od paru dni od rana do wieczora. A ja raz lepiej raz gorzej. W nocy meczyła mnie zgaga, ale jakos udało sie zasnac.

A słyszałyście o takiej stronce aliexpress? Bo chcialam sprobować zamowic pare rzeczy, ale to w wiekszosci idzie z Chin (ok 30dni) i nie wiem w ogóle czy warto...

Magdalena dobrze, że nie zatrucie. Ale wiesz kiedy Cię wypuszczą?
beemik moja teściowa też ma urodziny za tydzień(15go)... dziwne:p
Olaolala będziemy jutro trzymać kciuki. Fajnie masz, że to już:)
Magda dużo zdrówka dla Theo i sił dla Ciebie!

He he moja ma dokładnie 16go. Kurcze, ze wszystkim jestem o 1 dzien za Toba ;-) jak pojedziesz na porodówke to ja zaraz po Tobie, przynajmniej bede wiedziała kiedy mam sie szykować ;-)

Danio ma dzisiaj 2 tyg a w środę będzie mój dzień terminu porodu.

Beemik ja nie lubię bo jak dla mnie to totalna chińszczyzna. Z ciekawości kiedyś zamówiłam coś ale wywaliłam.

reklama
Beemik słyszałam o tym aliexpress, to ponoć coś jak ellegro tylko, że chińskie :p Przesyłka długo idzie, do tego produkty pewnie kiepskiej jakości... a i koszt przesyłki miał się jakoś drastycznie zwiększyć w ostatnim czasie. ;)

Do góry