reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Dzień dobry wszystkim :-)

Nareszcie piątek i dwa dni odpoczynku. Mój mąż wyjeżdża na 2 tygodnie i powiem szczerze, że się cieszę, bo jakoś tak mnie wkurza ostatnio.

Jadźka powodzenia na wizycie, czekamy na wieści.

Miłego dnia życzę :biggrin2:

reklama
Witam i ja

Zaraz wyruszam do szkoły a młodszy stan podgorączkowy i podejrzewam angine bo ropą pluje przy płukaniu:wściekła/y:

W niedziele mamy niby jechać nad morze

Pozdrawiam wszystkich i życze miłego dnia

Witam wszystkie lutóweczki jestem początkującą mamuśką dlatego potrzebuje waszego wsparcia :D u mnie kończy się 7tc w 6 na wizycie nie było widać serduszka...mam nadzieję, że w poniedziałek doczekam się i zobaczę serducho jak dzwon :D

Witam się i ja :-)

U nas dalej cyrk na kółkach. Moje dni polegają na przytulaniu, wycieraniu gili, podawaniu syropów i przytrzymywaniu się ściany, by nie upaść....Najgorsze,że mąż chory również, więc ja muszę czuwać nad wszystkim. Mam nadzieję,że już dziś będzie to szło ku lepszemu :tak:

Miłego dnia kochane!

Jadziu zdrówka dla synka i koniecznie daj znać po wizycie :happy:

Witam i ja :) Od wczoraj jestem sama z Młodą więc czasu na pisanie brak, tym bardziej że w dzień spać ostatnio nie chce...(buuu) a ja nie wyrabiam cały dzień bez drzemki...:baffled: Dlatego wieczorem padam na twarz...
Dziś piękne słońce u nas, trzeba by coś wymyślić żeby w domu nie siedzieć...;-) Miłego dnia ;-)

Magda_z_uk boziu i znów choróbska Was męczą:wściekła/y: Trzymaj się i mimo wszystko uważaj na siebie... Szybkiego powrotu do zdrówka dla Was!
Muffy strasznie mi przykro... Wiem co czujesz....chciałabym by wydarzył się cud i żeby było tak jak piszą dziewczyny... Trzymaj się Kochana i odezwij się do nas jeszcze jeśli będziesz miała ochotę :*
Jadźka powodzenia na wizycie i zdrowia dla syna

Dzień doberek Dziewczyny

Dużo zdrówka dla Was, Waszych Dzieciaczków i Małżonków

My kończymy sniadanie, zrobie jakiś obiad na szybko i lecimy na basen, moczyc pupy bo pogoda piękna

Miłego dnia Lutoweczki :)

reklama
Hej dziewczyny
Wczoraj dzień jakoś miałam straszny od rana byłam wściekła na wszystko dzisiaj chyba powtórka z rozrywki ryczec mi się chce wszystko mnie denerwuje :-( mam nadzieje ze mąż dzisiaj przyjedzie To mi trochę przejdzie .
Wszystkim chorym dużo zdrówka !!!!!!

Do góry