reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kropek widziałam ze masz genetyczne w lipcu gdzie robisz ?

bozienka24 ja tutaj - Kontakt | www.dobreusg.pl

jakoś po ciazach moich sióstr nie mam zaufania do specjalistów w nowym Sączu:( jedna jak poszła w Krynicy do gabinetu prywatnego to jej lekarka powiedziała ze wszystko ok ze fantastycznie a dwa tygodnie później juz dzidziusia nie miała a lekarze jednoznacznie stwierdzili ze to na pewno było widoczne podczas usg- dziecko było zbyt małe bo nie miała przepływu odpowiedniego i dziecko zmarło poprostu z głodu :( straszne co siostra wtedy przechodziła, taka zaawansowana ciąża:( i ze dziecko zaglodzone) zresztą aktualnie słyszałam że ta lekarka bardzo często się myli..

w Sączu chyba też robią ale jak mnie moja lekarka spytała czy będę robić w Sączu czy dać mi do
krk adres to nawet się nie zastanawiałam ;)

No a w krk miałam polecenie się do kogoś innego się umówić i umawiałam się miesiąc temu i terminy do tych dwóch specjalistów były dopiero na wrzesień... hello co ci ludzie wyprawiają umawiają się zanim zajdą w ciąże czy jak?

masakra ale to następny temat rzeka .. siostra reeaz zapisała di żłobka i w miejskim nie było już miejsca wiec w prywatnym i co? 670 zł.. no masakra!!!!

Ja mialam przerwe na obiad i spanko.

Muffy rany tak bardzo mi przykro:( moze tak jak dziewczyny pisza nie warto tracic nadziei :( nie wiem co powiedziec...

reklama
Do góry