reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Landrynka mi też coś dzisiaj bardziej niedobrze niż zwykle i najgorsze bo głód czuje cały czas jem i głodna jestem jak zacznę rano jedzenie tak skończę jak będę szła spać.

ja mam taka nadzieje ze mdlosci mnie tym razem omina. z chlopakami wycierpialam sie okrotnie.
seba oglada dore... ona sie pyta a wy tez macie swoja przytulanke. a seba mama....hehe nosz normalnie sie nie wyzwole.

bozienka24 właśnie miałam pisać że wczoraj myślałam że wszystkich pozabijam taki humor:( z mężem się pospezeczalam ech ze on jeszcze to wytrzymuje;) strasznie nieznośna byłam wczoraj:(

Kochane a ja mam pytanie:) czy spokojnie wlasnie bez problemow mozna korzystac z basenu?
Pytam bo moj gin nie jest sprzymierzencem a ja bym chciala :)

właśnie miałam ten sam dylemat a moja mi powiedziała ze samo pływanie jak najbardziej i gdybym miała w swojej prywatnej willi prywatnt basen to codziennie ile dusza zapragnie ale w związku ze na publicznych pływalniach jest jak jest to mi zabronila bojąc się o infekcje i niestety zakaz absolutny :(

Ja właśnie wstawiłam gołąbki. Będę mieć obiad na dwa dni. Najgorsze, że dziewczyny mają w przyszłym tygodniu w szkole show i muszę dokupić kilka rzeczy do stroju,więc chciał nie chciał jutro czekają mnie zakupy. Spać okrutnie mi się chce i plecy bolą,ale to nic. Ważne,że dzieci i mąż mają się lepiej. Ja w weekend jakoś odpoczne.

Co do basenu,to jak najbardziej. Warto jednak wybrać taki,gdzie woda jest ozonowana. Ozon tak silnie odkaza wodę,że na prawdę jest bezpiecznie. A pływanie w ciąży,to najlepsza forma ruchu ;-)

reklama
Do góry