reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Landrynko a gdzie Ty mieszkasz? Ja mieszkałam dość długo w Yeovil i miło wspominam tamte strony. Pod pewnymi względami było lepiej jak w Walii...:sorry:

Bozienko bańki ok, ale zanim je ściągnę z Pl, to inhalacjami wyciągnę dzieci z choroby. Na nie inhalator działa najlepiej :tak: Ale dziękuję za radę. Może w przyszłości się zaopatrzę :-)

Kropek
do końca I trymestru już nie daleko. Trzymaj się kochana :tak:

Do deportacji juz nie potrzeba powodu. Ja osobisxie znam 3 osoby. Najmnoej spodziewany powod. Piwo w parku... Wyrok -mandat kara 50f i tydzien pozniej deportacja.

Magdazuk yowil to duze misto w porownaniu z moim. Ta1 kod pocztowy wpisz sobie w google. W yowil jest rewelacyjny pediatra w szpitalu.

Moim zdaniem nie maja powodu zeby nas wywalic pozatym mamy angielskie dziecko. Ale nic nie wiadomo. Dzis dol zlapal... I temu takie mam odczucia.

Landynka więc uszy do góry i nie przejmuj się na zapas...

A ja zakupiłam butki dla małej, plus koszyki 3set i ręczniki do ubikacji. Zawsze jak ide po jedną rzecz jeszcze coś się napatoczy...
a na te butki to nikt się jakoś nie rzucił, nie są może super ale ostatnio Vivi jednego buta wrzuciła do rzeki (wiem jak to brzmi, ale naprawdę) a jednego zgubiłam w sklepie, mała nie wiem kiedy go ściągła siedząc w wózku, i zorientowałam się na parkingu, jak się wróciłam już go nie było. obsługa też nic nie mogła poradzić, któś może podniósł i odłożył gdzieś. Więc dwie pary butków poszły... w zapomnienie :)

Landrynko kochana nie doluj sie na pewno Was nie wywala...ale straszne to co piszesz bo rozumiem jak ktos rozrabia czy nie pracuje a tylko zada kasy od panstwa to ok nalezy mu sie ale piwo w parku to lekka przesada

Tak sobie myślę że mozna by założyć taki wątek w którym każda z nas mogłaby troszkę o sobie napisać :) skąd jest, o dzieciach, gdzie pracuje itp :) bo tak np żeby coś o którejs sobie przypomnieć trzeba w głównym szukać a to niedługo będzie ciężka sprawa ;)

Choco ja jestem i na tak i na nie,ale tak w sumie,to troszkę bardziej na nie,bo z reguły każdy napisze tam troszkę i wątek umiera,a i tak z.czasem dowiadujemy się dużo o sobie z normalnych rozmów. No i tak z drugiej strony,to często informacje są tam zdawkowe,bo jednak dużo osób czyta forum ;-) Ale to moje skromne zdanie. Niech większość decyduje :happy:

reklama
Hahaha....to było tak od razu ;-) Z czasem pojawią się nowe tematy na wątki,bo a to becikowe,macierzyński, kp kontra butelka i wiele innych ciekawych tematów do dyskusji. Na razie według mnie wystarczy to co jest ;-)

Do góry