reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ahhh zycie. Najgorsze to ze do mnie tylko te provlemowe sprawy trafiaja. Bo po co fajne tlumaczyc.

Ja nie jestem z tych co nazekaja. Nie moqie ze cala sluzba zdrowia i szkolnictwo do d. Bo ogolnie zadowolona jestem bardzo z zycia tutaj. Mam przemilych sasiadow. Wiele osob szanuje nas za to jacy jestesmy i co umiemy a nie za narodowosc. Moje dzieci maja najlepszych kolegow anglikow. Ale czasami zdarza sie takie sytuacje ze ryczec sie chce.

Najbardzoej bola slowa ty glupia polko wracaj do kraju. To mnie boli. A my tu na stale zostac chcemy. W tym roku zdaje na obywatelstwo egzamin.

Nova fajnie tak na zakupy. Moj gubi zabawki

reklama
Landrynko rozumiem. Wiesz, ja nie twierdzę, że nie ma tu gdzie żyje problemów,ale taki rasizm jest mi absolutnie obcy, tym bardziej że jest karalny.

W marcowych mamusiach miałyśmy tak ze był główny wątek gdzie dyskutowalo o wszystkim wątek wizyt u lekarza bez komentarzy komentowalo się na głównym i potem wieści ze szpitala bo w marcowych było dużo szpitali ;-) i tez bez komentarzy wiadomo było ze jak się zaświecil wątek szpitala to odrazu czytaliśmy która trafiła i co i jak tak samo było z wieściami od lekarza

A z wątkiem zamkniętym zawsze ten sam problem,bo jak się pojawi,to forum umiera i tez jest nie fajnie. Na styczniowkach 2013 nie było zamkniętego i do końca było na prawdę super :-)

reklama
Do góry