reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ogolnie to jak Wasze samopoczucie...moje dzisiaj do d.... zjadlam.mala bułkę a czuje sie jak bym caly bochenek chleba zjadla, tak mi ciezko na zoladku ze az wymiotowac sie chce. W ogole.jakas dzisiaj jestem.niedospana o 3 jak wstalam na siku tak do 5 sie meczylam zeby usnac a o 7 musialam juz wstac zaprowadzic Alana do szkoly.
Do miasta musze pojechac ale tak mi sie nie chce. A mam pare rzeczy do dokupienia jeszcze.

Wiecie co pewnie jak bym nie miala wyznaczonego terminu cc i jak mialabym czekac az samo sie zacznie to pewnie bym.sie doczekala 42 tc...juz mi tak ciezko, ledwo chodze.

reklama
A ja mam dzis nawet energie, oprocz rozpychania Młodego to jakbym nie byla w ciazy. Wg mojej apki dzis 37 tydz mam.
Szkoda,ze tak ponuro na dworze, chociaz 10 *C.
Apetyt nadal marny, nie mam na nic ochoty. A jak zjem cos to sie czuje jak po 3 daniach i deserze;)

Ja w nocy na szczęście jak wstaję mimo bóli szybko zasypiam.
Lilith ja też ledwo chodzę, czuję się jak beczka i mam wrażenie, że jak bym się turlała byłoby szybciej hahaha :rofl::-p
PaniAg jak byłam na tym etapie co Ty to wyczekiwałam porodu pełna optymizmu i byłam pewna, że do 40 tyg to nie będę chodzić z brzuchem a tu wyszło jak wyszło. ;-) ;) Energii nie mam ale się ruszam bo czas szybciej leci. Wczoraj nie robiłam nic i nastrój miałam parszywy :baffled: Też tak łatwo doprowadzić was teraz do płaczu? :confused:

Bettina jak chcesz już urodzic to zrób coś w tym kierunku. Nikt nie gwarantuje sukcesu ale u wielu osób to dziala. Zaciagnij mężczyznę do łóżka, idź ma mega długi spacer, chodź po schodach tyle ile dasz radę, stymuluj sutki przez cały dzień i jest duża szansa ze w ciągu 24h zacznie się akcja porodowa. U mnie w poprzedniej ciazy zadziałało to pierwsze. Kilka godzin po "przytulaniu" przytulalam coreczke.

A co do placzu to ja cala ciaze mega wrażliwa jestem. Tylko mąż powie coś nie po mojej myśli i juz mi się broda trzęsie. Jak córka mnie nie słucha to tez zaraz płacze a ona biedna nie wie co się dzieje.

Magdalena mam dokładnie to samo mogę ryczeć z byle powodu. Najgorsze jest to że mąż kompletnie tego nie rozumie i się złości że płaczę bez powodu.
Ja dzisiaj na KTG jadę, w drodze powrotnej może jakieś zakupy bo w lodówce się pustki zrobiły;)

jestem juz po;) Karol ma 3900 i 60 cm
spory.skurcze meczyly mnie od3 do 11.20 a o 11.25 juz zostalam mama .tak tak kochane 5min trwaly bole parte:) reszte opisze na relacjach a teraz ide spac bo padam :)

Caro sliczny bobo moj narazie woli ssac kciuk a cyca tylko maca;))
Betii moj tez okazal sie spory bobas i dasz rade sn ;))
pozdrawiam:**

Tez mam te placzliwe nastroje z byle powodu, a to maz cos powie nie tak albo jak ogladam te dokument Porody, co wczesniej pisalam.

Ooo Natka,szybko zalatwilas ,,sprawe,, ;) Gratulacje!!!!!

reklama
Natka gratuluje...spory chlopak :)

Ale mnie.wzielo na.slodycze teraz, wpadlam z synkiem.do domu i.jak.szalona.dopadlam sie do michalkow nawet sie.jie rozebralam az sama sobie sie dziwie nigdy tak nie mialam

Do góry