reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Ogolnie to jak Wasze samopoczucie...moje dzisiaj do d.... zjadlam.mala bułkę a czuje sie jak bym caly bochenek chleba zjadla, tak mi ciezko na zoladku ze az wymiotowac sie chce. W ogole.jakas dzisiaj jestem.niedospana o 3 jak wstalam na siku tak do 5 sie meczylam zeby usnac a o 7 musialam juz wstac zaprowadzic Alana do szkoly.
Do miasta musze pojechac ale tak mi sie nie chce. A mam pare rzeczy do dokupienia jeszcze.

Wiecie co pewnie jak bym nie miala wyznaczonego terminu cc i jak mialabym czekac az samo sie zacznie to pewnie bym.sie doczekala 42 tc...juz mi tak ciezko, ledwo chodze.

reklama
A ja mam dzis nawet energie, oprocz rozpychania Młodego to jakbym nie byla w ciazy. Wg mojej apki dzis 37 tydz mam.
Szkoda,ze tak ponuro na dworze, chociaz 10 *C.
Apetyt nadal marny, nie mam na nic ochoty. A jak zjem cos to sie czuje jak po 3 daniach i deserze;)

Ja w nocy na szczęście jak wstaję mimo bóli szybko zasypiam.
Lilith ja też ledwo chodzę, czuję się jak beczka i mam wrażenie, że jak bym się turlała byłoby szybciej hahaha :rofl::-p
PaniAg jak byłam na tym etapie co Ty to wyczekiwałam porodu pełna optymizmu i byłam pewna, że do 40 tyg to nie będę chodzić z brzuchem a tu wyszło jak wyszło. ;-) ;) Energii nie mam ale się ruszam bo czas szybciej leci. Wczoraj nie robiłam nic i nastrój miałam parszywy :baffled: Też tak łatwo doprowadzić was teraz do płaczu? :confused:

Bettina jak chcesz już urodzic to zrób coś w tym kierunku. Nikt nie gwarantuje sukcesu ale u wielu osób to dziala. Zaciagnij mężczyznę do łóżka, idź ma mega długi spacer, chodź po schodach tyle ile dasz radę, stymuluj sutki przez cały dzień i jest duża szansa ze w ciągu 24h zacznie się akcja porodowa. U mnie w poprzedniej ciazy zadziałało to pierwsze. Kilka godzin po "przytulaniu" przytulalam coreczke.

A co do placzu to ja cala ciaze mega wrażliwa jestem. Tylko mąż powie coś nie po mojej myśli i juz mi się broda trzęsie. Jak córka mnie nie słucha to tez zaraz płacze a ona biedna nie wie co się dzieje.

Magdalena mam dokładnie to samo mogę ryczeć z byle powodu. Najgorsze jest to że mąż kompletnie tego nie rozumie i się złości że płaczę bez powodu.
Ja dzisiaj na KTG jadę, w drodze powrotnej może jakieś zakupy bo w lodówce się pustki zrobiły;)

jestem juz po;) Karol ma 3900 i 60 cm
spory.skurcze meczyly mnie od3 do 11.20 a o 11.25 juz zostalam mama .tak tak kochane 5min trwaly bole parte:) reszte opisze na relacjach a teraz ide spac bo padam :)

Caro sliczny bobo moj narazie woli ssac kciuk a cyca tylko maca;))
Betii moj tez okazal sie spory bobas i dasz rade sn ;))
pozdrawiam:**

Tez mam te placzliwe nastroje z byle powodu, a to maz cos powie nie tak albo jak ogladam te dokument Porody, co wczesniej pisalam.

Ooo Natka,szybko zalatwilas ,,sprawe,, ;) Gratulacje!!!!!

reklama
Natka gratuluje...spory chlopak :)

Ale mnie.wzielo na.slodycze teraz, wpadlam z synkiem.do domu i.jak.szalona.dopadlam sie do michalkow nawet sie.jie rozebralam az sama sobie sie dziwie nigdy tak nie mialam

Do góry