reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

No i koniec końców dalej nie wiadomo co z tymi skurczami hahaha :-p
Jutro wieczorem jadę na ktg, zobaczymy co będzie bo inaczej nie ma co tego roztrząsać dalej. :-p

reklama
Magdalena dzieki za wytlumaczenie z ta herbatka z lisci malin. Tez bym popila jak mowisz, ze dobra ;) Moj maly wczoraj w ciagu dnia tez strasznie aktywny, i tez sie zaniepokoilam, tym bardziej, ze dzis juz spokojniejszy...

NowaNatka mowilam, ze zlapie Cie w najmniej niespodziewanym momencie :) trzymam kciuki, chociaz mam nadzieje, ze juz po ;)
Bettina teraz Twoja kolej chyba ;)

Ja w czwartek mam wizyte u gina, chyba juz ostatnia przed cc. Chcialabym mu jakos podziekowac za opieke, myslicie, ze wypada? Co byś doradzily mu kupic? Doidam, ze chodze na nfz.

Ola moze.jakas bombonierka??

Ja tez mam za.tydzien w srode ostatnia wizyte przed cc i wlasnie chcialam.merci kupic i prowadzącej i poloznej bo zawsze jest na wizycie ta sama, tylko u mnie.problem.jest taki ze.moja ginka od 1 lutego idzie na urlop wiec bedzie inny lekarz. Wiec nie wiem czy cos kupowac czy nie.

U mnie wlasnie sa takie napinania w dole brzucha i takie uczucie napierania na szyjke takie kłucie dosc nieprzyjemne zwlaszcza jak chodze.

Bozienka życzę Ci aby takie kryzysy rzadko się zdarzały i żeby jak najdłużej tak ładnie spał ;-) ;)
Ola myślisz, że ja będę kolejna? hahaha najwyższa pora, w poniedziałek termin :szok: Mina pani w zusie była bezcenna jak powiedziałam, że mam termin na poniedziałek a oni z takimi bzdurami mnie wzywają. Ktoś się gdzieś pomylił ale pismo poszło i wyjaśnienia pisać muszę. :confused2:Mam nadzieję, że szybko sprawa będzie zamknięta. :confused2:
Lilith a po porodzie nie będziesz jeszcze na kontroli u swojego lekarza? Może wtedy będzie okazja? Ja nie jestem aż tak zadowolona z prowadzenia ciąży, żeby cokolwiek nosić :-p

Bettina, za daleko mam swojego lekarza zeby pozniej do niej jezdzic...a swoja przychodnie mam pod nosem wiec 6 tygodni po porodzie pojde tam do ginekologa...a nieee przeciez i tak do becikowego bedzie mi potrzebny mojej ginki zaswiadczenie

No to już sama musisz zadecydować ;-) ;)
Ja nie wiem gdzie się udam na taką kontrolę po porodzie, nie jestem zadowolona z mojej gin no ale na jedną wizytę to chyba nie ma sensu wydziwiać i szukać nie wiadomo czego?

reklama
Bozenka, Carola macie cudnych synkow! Teraz czekamy na Natke:)

U mnie noc z wedrowkami jak zwykle , tyle,ze ostatnio juz po 23 chce mi sie spac. A po powrocie z wc nawet szybko zasypiam.

Do góry