reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magdalena rozumiem, ze z zalecen lekarza bralyscie ten magnez, dobrze, ze pomoglo :) a ta herbatka z lisci malin to ulatwiajaca porod? Bo slyszalam, ze maliny przyspieszaja skurcze, ale nie wiem ile w tym prawdy

reklama
Olaolala właśnie dlatego z lisci malin a nie z owoców malin. Liście ułatwiają i przyspieszają porod. Rozwarcie następuje dużo szybciej. Tylko ze trzeba ja zacząć pic odpowiednio wczesnie. Minimum miesiąc przed terminem. Niektórzy piją od 32 tyg. Ja zaczęłam po skończeniu 35 tyg czyli dzisiaj.
Tobie z uwagi na cesarkę takie cuda niepotrzebne.

Z tym pobolewaniem w dole brzucha i innymi dolegliwościami to w pierwszej ciąży miałam od początku 9 miesiąca. Tak się do tego przyzwyczaiłam, ze nie zorientowałam się jak się zaczęło:) Wszyscy mówili że nie przegapię a mi się jednak udało. Mam też bardzo wysoki próg bólu i pewnie też dlatego. Teraz mój M sam mnie obserwuje bo jak akcja się powtórzy to mogę nie zdążyć dojechać do szpitala.

Też biorę magnez na wyciszenie skurczy i gin kazał odstawić od 37 tygodnia.

Witam wszystkie mamy ;)

Natka trzymam kciuki oby szybko poszklo, a może już po ;) ? Czekamy na wieści :)

No seforka to miałas ciekawie ;) ja właśnie w tej ciazy tak mam :( co jest dla mnie nowością bo w poprzednichvtak nie miałam.. a wczraj po polodniu ból się tak nasilil że ledwie chodziłam :( w nocy bóle jak bym miała okres.
Dzisiaj wizyta
A Wam jak noc minęła?

reklama
Przedstawiam synka:

Załączniki

• 1453790581342.jpg
    1453790581342.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 115
Do góry