reklama
novaspace
Fanka BB :)
PaniAg ja nawet pokoju nie mam gotowego dla nowej córeczki, i czasem tez dopada mnie dół ze zamiast szykować sie i przygotowywać na ostatnia chwile mam przeprowadzkę. No ale z drugiej strony dziewczyny maja racje, wiem jak było z pierwsza córa, miesiac spała ze mną, potem łóżeczko obok mojego a tak naprawde pokój do końca miała urządzony jak skończyła 5 miesiecy ;-)
Demolka ostatnio było takie szlenstwo ze myślałam ze mi z Brzucha wyskoczy, i tez naczytałam sie w necie ze cos moze byc nie tak, np owinięcia pępowina ;-) ale to tylko moje głupie schizy bo nic jej nie jest eh
Ja sie rusza słabo zle, jak szaleje tez zle. Nie wiem czy jest złoty środek, do końca bedziemy sie martwić
Bożenka ale słodziak do schrupania i jaki juz duży
Demolka ostatnio było takie szlenstwo ze myślałam ze mi z Brzucha wyskoczy, i tez naczytałam sie w necie ze cos moze byc nie tak, np owinięcia pępowina ;-) ale to tylko moje głupie schizy bo nic jej nie jest eh
Ja sie rusza słabo zle, jak szaleje tez zle. Nie wiem czy jest złoty środek, do końca bedziemy sie martwić
Bożenka ale słodziak do schrupania i jaki juz duży
Bettina2701
Bozienka ale cudny Twój maluszek! Taki do ściskania i całowania
Widzę dziewczyny, że nie tylko ja się schizuję na tej końcówce. Czasem to aż wstyd.
Co do pokoików to nie ma co się martwić. U mnie tylko stoi łóżeczko w naszej sypialni, zero ozdób itp i tak będzie dłuższy czas. Potem zobaczymy co los przyniesie. A miejsce do zabaw jak już przyjdzie na nie czas będzie w salonie, innego wyjścia nie ma Jak dziecko podrośnie to zdążycie sobie na spokojnie wszystko ogarnąć.
Nowa Natka mam tak jak Ty, kompletnie u mnie się nic nie dzieje.
Poza tym jestem wściekła. Odebrałam dzisiaj od rodziców list z zusu. Wstrzymali mi wypłaty za zwolnienie. Zamiast siedzieć spokojnie w domu będę na tydzień przed terminem bujać się po urzędach, niech ich piorun trzaśnie
Widzę dziewczyny, że nie tylko ja się schizuję na tej końcówce. Czasem to aż wstyd.
Co do pokoików to nie ma co się martwić. U mnie tylko stoi łóżeczko w naszej sypialni, zero ozdób itp i tak będzie dłuższy czas. Potem zobaczymy co los przyniesie. A miejsce do zabaw jak już przyjdzie na nie czas będzie w salonie, innego wyjścia nie ma Jak dziecko podrośnie to zdążycie sobie na spokojnie wszystko ogarnąć.
Nowa Natka mam tak jak Ty, kompletnie u mnie się nic nie dzieje.
Poza tym jestem wściekła. Odebrałam dzisiaj od rodziców list z zusu. Wstrzymali mi wypłaty za zwolnienie. Zamiast siedzieć spokojnie w domu będę na tydzień przed terminem bujać się po urzędach, niech ich piorun trzaśnie
Magmich ja ostatnio tez patrzyłam na cos dla mnie ale skończyło się na oglądaniu, lubię ciuchy dopasowane więc teraz wszystko jest aż za bardzo dopasowane hehe
Bettina to teraz będą jeszcze Cie ciągać- współczuję
Ciekawe czy Bozience Zus wypłacić zdążył chociaż przed porodem hehe
Natka no Ty to juz na wylocie)
Trochę mnie uspokoiłyście z tymi ruchami bo schizy łapie dzieki!!
Bettina to teraz będą jeszcze Cie ciągać- współczuję
Ciekawe czy Bozience Zus wypłacić zdążył chociaż przed porodem hehe
Natka no Ty to juz na wylocie)
Trochę mnie uspokoiłyście z tymi ruchami bo schizy łapie dzieki!!
PaniAg
Macie racje z tymi pokoikami ale czasem jak sie naogladam inspracji dzieciecych pokoi to hormony robia swohe. Glupotami sie stresuje i podswiadomie troche porodem. Tego wszystkiego, o zdrowie dziecka,swoje, czy w terminie,czy wytrzymam bol (wiadomo ze trzeba)...
Czekanie jest na koncowce najgorsze. Poddenerwowanie. Ogladam Porody na ipli i placze jak glupia,ze niedlugo i ja ujrze dziecko.
Czekanie jest na koncowce najgorsze. Poddenerwowanie. Ogladam Porody na ipli i placze jak glupia,ze niedlugo i ja ujrze dziecko.
Bettina2701
Nawet komentować mi się tego nie chce
Oj i ja już nie mogę się doczekać aż znowu będę wyglądać w miarę normalnie a nie jak beczułka Na tej końcówce czuję się ogromna
Natka i co w końcu z tymi wodami? To były luźne przemyślenia czy podejrzenia, że się sączą? Bo już myślałam, że na porodówkę się zbierasz
PaniAg a dziecko ma na początku spać z wami czy od razu w osobnym pokoju?
Oj i ja już nie mogę się doczekać aż znowu będę wyglądać w miarę normalnie a nie jak beczułka Na tej końcówce czuję się ogromna
Natka i co w końcu z tymi wodami? To były luźne przemyślenia czy podejrzenia, że się sączą? Bo już myślałam, że na porodówkę się zbierasz
PaniAg a dziecko ma na początku spać z wami czy od razu w osobnym pokoju?
reklama
Bozienka24
Demolka hahah nie zdążył będę się z nimi sądzić radca się już zają ta sprawa i czekam teraz na jakieś konkrety