reklama
anit80
Fanka BB :)
Bozienka no cudo masz już przy sobie
Dziewczyny mam pytanie czy Wasze dzieciaczki na tym etapie ciąży też tak szaleją w brzuchu? ja od wczoraj mam dość, mam wrażenie że co troche ona prostuje nogi nie zważając ze nie ma miejsca aż łapię stracha ze coś jej nie pasuje?
Demollka mój ostatnio był 2 dni bardzo spokojny. A wczoraj i dzisiaj znowu próbuje się chyba wyprostować w brzuchu jak tylko sięgnę po tel aby zrobić zdjęcie to jakby czuł i już leży grzecznie
anit80
Bożenka fajnego Ty masz przystojniaka a rośnie jak na drożdżach . Ja też już chce
PaniAg
Moj tez rozpycha jak rasowy prezes, dzis nawet dal sie dotknac babci w pietke, ktora namietnie wpycha pod zebra. Brzuch mi lata az dziwnie, czasem dwie nozki jednoczesnie boksuja, jak mała rozkraka hahah.
Aa i tez jak siegne po telefon zeby nagrac to udaje grzeczniutkiego
A pozatym mam jakis dol,bo mnie wkurza jego przyszly pokoik, w ktorym nic nie ma zeby wygladal jak dzieciecy. Lozeczko,wozek i przewijak, jakas ogolna graciarnia. I fakt tego,ze lozeczko najpierw bedzie w sypialni. To jak sie za to zabrac. Az sie nakrecilam do lez. Hormony kuzwa...
Aa i tez jak siegne po telefon zeby nagrac to udaje grzeczniutkiego
A pozatym mam jakis dol,bo mnie wkurza jego przyszly pokoik, w ktorym nic nie ma zeby wygladal jak dzieciecy. Lozeczko,wozek i przewijak, jakas ogolna graciarnia. I fakt tego,ze lozeczko najpierw bedzie w sypialni. To jak sie za to zabrac. Az sie nakrecilam do lez. Hormony kuzwa...
magmich
Anit chyba wszystkie już chcemy. Mnie już dopada taki kryzys że wsłuchuję się w siebie wypatrując jakichś objawów Wczoraj byłam na malej rodzinnej imprezce i się śmiałam że pojadę do szpitala i powiem że mają mała wyjąć teraz zaraz już
A teraz siedzę i się zastanawiam czy mogę zjeść solonego śledzia już się gubię w tym co można a czego nie w ciąży.
PaniAg nasz pokoik wygląda podobnie ale sie tym nie przejmuję ozdobnikami zajmiemy się po porodzie narazie i tak nasze szkraby nic sobie z nich nie zrobią
A teraz siedzę i się zastanawiam czy mogę zjeść solonego śledzia już się gubię w tym co można a czego nie w ciąży.
PaniAg nasz pokoik wygląda podobnie ale sie tym nie przejmuję ozdobnikami zajmiemy się po porodzie narazie i tak nasze szkraby nic sobie z nich nie zrobią
NowaNatka
Bozenko jaki on Cudny jest !!
co do ruchow
Mag ,Demolka moj siedzialcicho prawie 2 dni tylko mnie "smyral" delikatnie .a teraz szal pietki i kolanka wystawia az brzuch boli.ma sile ze Hoho ! jak sie rusza to tak mocno ze az piczka boli w srodku
PanAg niestety mam to samo co lapie za tel , to syn udaje ze go nie ma;p
co do ruchow
Mag ,Demolka moj siedzialcicho prawie 2 dni tylko mnie "smyral" delikatnie .a teraz szal pietki i kolanka wystawia az brzuch boli.ma sile ze Hoho ! jak sie rusza to tak mocno ze az piczka boli w srodku
PanAg niestety mam to samo co lapie za tel , to syn udaje ze go nie ma;p
reklama