reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka śliczny chłopczyk. Fajnie macie że już razem w domku ehh ja już też bym chciała.

Demollka moja właśnie dzisiaj bardzo spokojna aż mnie troszkę to martwi:( zobaczymy co będzie w nocy.

reklama
ech... baba się naczyta w necie i aż co ruch to ja potem oblana czy nic złego się nie dzieje. Jak tak dalej będzie to pewnie jutro nie wytrzymam i na ktg podskoczę do szpitala.

Bozienka no cudo masz już przy sobie:)

Dziewczyny mam pytanie czy Wasze dzieciaczki na tym etapie ciąży też tak szaleją w brzuchu? ja od wczoraj mam dość, mam wrażenie że co troche ona prostuje nogi nie zważając ze nie ma miejsca aż łapię stracha ze coś jej nie pasuje?

Demollka mój ostatnio był 2 dni bardzo spokojny. A wczoraj i dzisiaj znowu próbuje się chyba wyprostować w brzuchu :biggrin2: :yes: jak tylko sięgnę po tel aby zrobić zdjęcie to jakby czuł i już leży grzecznie :happy:

Moj tez rozpycha jak rasowy prezes, dzis nawet dal sie dotknac babci w pietke, ktora namietnie wpycha pod zebra. Brzuch mi lata az dziwnie, czasem dwie nozki jednoczesnie boksuja, jak mała rozkraka hahah.

Aa i tez jak siegne po telefon zeby nagrac to udaje grzeczniutkiego;)

A pozatym mam jakis dol,bo mnie wkurza jego przyszly pokoik, w ktorym nic nie ma zeby wygladal jak dzieciecy. Lozeczko,wozek i przewijak, jakas ogolna graciarnia. I fakt tego,ze lozeczko najpierw bedzie w sypialni. To jak sie za to zabrac. Az sie nakrecilam do lez. Hormony kuzwa...

Anit chyba wszystkie już chcemy. Mnie już dopada taki kryzys że wsłuchuję się w siebie wypatrując jakichś objawów:) Wczoraj byłam na malej rodzinnej imprezce i się śmiałam że pojadę do szpitala i powiem że mają mała wyjąć teraz zaraz już :):)
A teraz siedzę i się zastanawiam czy mogę zjeść solonego śledzia już się gubię w tym co można a czego nie w ciąży.

PaniAg nasz pokoik wygląda podobnie ale sie tym nie przejmuję ozdobnikami zajmiemy się po porodzie narazie i tak nasze szkraby nic sobie z nich nie zrobią

PaniAg spokojnie z pokoikiem jeszcze zdążysz to nie musi być na już skoro i tak będzie babas u Was. POtem wymyślisz jakieś ładne naklejki i to co będzie pasowało:)

Bozenko jaki on Cudny jest !!

co do ruchow
Mag ,Demolka moj siedzialcicho prawie 2 dni tylko mnie "smyral" delikatnie .a teraz szal pietki i kolanka wystawia az brzuch boli.ma sile ze Hoho ! jak sie rusza to tak mocno ze az piczka boli w srodku:o

PanAg niestety mam to samo co lapie za tel , to syn udaje ze go nie ma;p

Nowa ja zjadłam gruszkę i mała zaczyna dawać coraz bardziej wyraźnie znać o sobie:) ale widzę na Twoim suwaczku że ty już na zupełnym finiszu jesteś.

reklama
Do góry