reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Ola a to cc rozumiem takie fajne? Nie jesz 2 dni, cewnik, golenie, cięcie, puszczanie znieczulenia, wstawanie, przeorane powłoki brzuszne?
Nie rodziłam ani tak, ani tak więc nie wiem. Ale jak czytałam jak Wy się męczycie i popatrzyłam na rodzące dziewczyny jak lezalam w szpitalu to mi sie odechcialo, akurat mialam takie szczescie, ze lepiej finkcjonowaly kobiety po cc.
Carolajna32
Ja rodziłam sn bez znieczulenia. Teraz 2 akcje porodowe, 2 indukcje porodu i jutro 3 i wciąż mam nadzieję, że urodze sn a nie zrobią cc ; ((
Kamisia już wiem czemu moja tak szalała, znowu sie na drugi bok obróciła a stawiałam ze już nie da rady bo za mało miejsca ma a tu ciągle mnie zaskakuje)
Carola t moze rzeczywiście po przebiciu coś ruszy tylko słyszałam że to dość bolesne, mam nadzieję że nie za bardzo, Jak widać Danielek ma swój czas a nie będą Go ponaglać hehe
cc to zawsze operacja i trzeba się liczyć z konsekwencjami, jak by nie patrzeć to kilka warstw muszą przeciąć i zszyć.
Czytałam właśnie o tej herbacie z liści malin że to właśnie bardziej ma usprawnić poród a nie przyspieszyć. No ciekawe czy rzeczywiście coś o daje.
Carola t moze rzeczywiście po przebiciu coś ruszy tylko słyszałam że to dość bolesne, mam nadzieję że nie za bardzo, Jak widać Danielek ma swój czas a nie będą Go ponaglać hehe
cc to zawsze operacja i trzeba się liczyć z konsekwencjami, jak by nie patrzeć to kilka warstw muszą przeciąć i zszyć.
Czytałam właśnie o tej herbacie z liści malin że to właśnie bardziej ma usprawnić poród a nie przyspieszyć. No ciekawe czy rzeczywiście coś o daje.
Carolajna32
Demolka przebiajają podczas skurczu. Nie powinnam nawet poczuć.
Tak samo nasłuchałam się na temat bólu podczas masażu szyjki a to owszem nieprzyjemne ale nie bolesne.
Tak samo nasłuchałam się na temat bólu podczas masażu szyjki a to owszem nieprzyjemne ale nie bolesne.
Carolajna32
Oczywiście, że mogą i to bardzo poważne. Nikt nie podważa Twojej wiedzy jednak jak Demolka mówi, cc to poważna operacja
NowaNatka
siemanko. ja dzis wisielczy nastroj mam .dalej przeziebienie mnie trzyma dzis wezme w abl wit C zeby choc troche przeszlo do porodu . chodze juzjak wielka bomba .CHCE JUZ URODZIC)!
Caro trymam kciuki juto za Ciebie oby poszlo juz ! Caro mowisz o goleniu ,cos slyszalam ze piguly tez gola kurcze troche to krepujace .
Olu lekarz mowil ze najlepiej rodzic sn bo cc wiecej jest komplikacji i kobiety ogolnie gorzej to znosza .
Caro trymam kciuki juto za Ciebie oby poszlo juz ! Caro mowisz o goleniu ,cos slyszalam ze piguly tez gola kurcze troche to krepujace .
Olu lekarz mowil ze najlepiej rodzic sn bo cc wiecej jest komplikacji i kobiety ogolnie gorzej to znosza .
reklama
Carolajna32
Nowa nie ma obowiązku golenia jak nie chcesz przy porodzie sn. Takie Twoje prawo. Ja sama się gole ale to dla siebie. Przy cc golą łono