reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kamisia a masz w domu cisnieniomierz? Bo mimo wszystko przy bólach w klatce warto jest skontrolować cisnienie. Tak mówiła mi polozna. Jak nie masz to się nie przejmuj ale obserwuj organizm. Jakby doszły bóle głowy lub obrzęki ciała to jedz na IP skonsultować objawy. Nie żebym Cię straszyła, myślę że to pewnie takie bóle jak u mnie, niegroźne i przejsciowe. Tylko się nie denerwuj

Magdalena tak, mam mierze co jakiś czas. w poprzedniej ciiazy mialam podejrzenie zatrucia ciazowego i wysokie cisnienie wlasnie dlatego tym razem zainwestowalismy we wlasny by miec pod kontrola. Tym razem jest w porzadku ;-) tylko puls mam wysoki czasem nawet ponad 100:szok: nie wiem jakie sa normy w razie W zapytam lekarza na wizycie w czwartek. Narazie czuje sie lepiej dzieki.

Kamisia normy są tak do 90 ale w ciązy wiadomo wszystko ciut inaczej.
Co tu taka cisza? wszystkie na porodówkach:laugh2:

Carol jak nocka?

Moja córka całą noc walczyła z brzuchem, a ja oczywiście się denerwowałam ze coś nie tak do tego najadłam się wieczorem ciasta z jabłkami więc do tego doszła zgaga i pół nocy nieprzespane. Mam nadzieję że się w brzuchu wyszaleje i nie da mi popalić po tej stronie hehe

Demolka moja też szalała w nocy..oby to się nie przełożyło w rzeczywistości jak już będzie z nami.. Ja z kolei dzis od rana mam ochotę na słodkie i już czuję ze będę tego żałować ....
My dzis jedziemy do rodziców z synkiem może tam trochę odpoczne a dziadkowie niech się wnukiem naciesza. Wszystkim życzę miłej niedzieli :tak:

Carola beda przebijac pęcherz plodowy pkus oxy czy cc?

U mnie wszystkie objawy porodu ustapily zero skurczy, twardnienia brzucha, nawet nocki nawet nawet. Wiec u mnie to na pewno wczesniej sie nie zacznie i bede lazic z brzuchem do 19.02 ale.jeszcze 26 dni chyba dam.rade...chyba???? :p
Moze tez zaczne poc ta herbatę z lisci malin tylko u mnie na uboczu szczecina to nie.kupie a do miasta nie chce mi sie jechac :/ a chcialabym zeby w koncu sie zaczelo i w koncu Marcelka wyciagneli.

Ide sprzatac :)

reklama
Lilith herbata z lisci malin powinna być w aptece a jak nie mają to niech zamowia. Ja akurat kupiłam w zielarskim, ale czytałam ze dziewczyny kupują w aptekach. Jak się zdecydujesz to powinnaś juz zacząć pic bo minimum 4 tyg przed terminem żeby miało to sens

Do góry