reklama
Hej My już w domku, dziś nas wypuścili Jagódka czuje się dobrze i odsypia wszystkie trudy ostatnich dni, ja za to mam dziś spadek formy, odezwał się kręgosłup i biodro, więc ledwo chodzę
Jutro będę nadrabiać forum, posypały się jeszcze jakieś dzieciaczki?
Caro jak u Ciebie sytuacja???
Jak się ogarnę to zdam relację z porodu, powiem tylko że było chyba gorzej niż za pierwszym razem... no i nie krócej (na co liczyłam)
Jutro będę nadrabiać forum, posypały się jeszcze jakieś dzieciaczki?
Caro jak u Ciebie sytuacja???
Jak się ogarnę to zdam relację z porodu, powiem tylko że było chyba gorzej niż za pierwszym razem... no i nie krócej (na co liczyłam)
Carolajna32
Fanka BB :)
Malinka czekamy z niecierpliwością
kati29
Kamisia klucie w klatce to nie tylko sprawy sercowe ale również problemy z zoladkiem czyli nawet zgaga, refluks czy nawet niestrawnosc może też powodować klucie w klatce. Zrób sobie herbatkę, poloz synka spać i najlepiej ciepła kąpiel
kati29
Boże jak ja piszę ale ostatnio mózg mi się wyłącza, składam jakieś zdanie a zamyslam się i o czyms innym myślę
Magdalena777
Kamila ja miałam ból w klatce ostatnio przez 2 dni. Tez się martwilam, ale dużo leżałam, robilam ćwiczenia oddechowe i po 2 dniach przeszlo.
Malinka rozczarowała sie tym zw drugi raz nie jest latwiejszy. Tak bardzo na to liczyłam
Malinka rozczarowała sie tym zw drugi raz nie jest latwiejszy. Tak bardzo na to liczyłam
Kamila ja miałam ból w klatce ostatnio przez 2 dni. Tez się martwilam, ale dużo leżałam, robilam ćwiczenia oddechowe i po 2 dniach przeszlo.
U mnie akurat tak wyszło, co nie znaczy że tak będzie u Ciebie Jak widać każdy poród inny, a że u mnie trudniejszy to już chyba mój pech Nie ma co sie nastawiać negatywnie
Caro oby ta pełnia była Twoja
reklama