reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Kurde napisałam posta rano i go nie ma :-( a więc Alex grzeczniutki wstawał co 2 godzinki i szedł spać zaraz po jedzeniu :-) jak by tak zostało to by było super :-)

reklama
Bozienka ale masz przystojnego kawalera tylko patrzeć jak się zleci grono koleżanek do niego ;)
Caro powodzenie kciuki zaciśnięte.

My kończymy śniadanko i zmykamy do babci z życzeniami i prezencikiem. Popołudniu wizyta u drugiej babci więc dzisiaj podjemy ciast i ciasteczek:)

CARO CHOCO POWODZENIA !!! czekamy na dobre wiesci;))

Magdalena moj w nocy skopal doslownie mi brzuch az rano sie martwilam bo do 10 cisz zjadlam slodkie i dalej nic ,teraz zaczol sie preciagac lubi mnie straszyc

Jej ale.jestem wsciekla zaraz wyjde z siebie i stane obok.... oczywiscie szanowny byly malzonek na rozprawe sie nie wstawil i drugi raz nie odebral listu z sadu...nie wiem.komu on robi po zlosci ale na pewno pokrzywdzone da tu dzieci nie ja....az mi rece z netwow sie trzęsą

Kati o alimenty. Bo ja z mezem sie rozstalam, zostawil mnie jak bylam w ciazy z Ola...a na rozprawe czekalam nie dosc ze.ponad rok to jeszcze drugi raz mi ja odroczyli. Nastepna na poczatku marca dopiero.... no wsciekla.jestem masakrycznie

reklama
Lilith oj tak mi przykro.. uspokuj się będzie musiał zwrocic ta zalegla kwotę, wiem że łatwo się mówi a pieniądze potrzebne.. ale skur...
Ja nie miałam takichh problemów były wstawił się na sprawę i zawsze regularnie płaci ( na starszego syna)
A pracuje gdzieś? Wiesz są aparaty co specjalnie sie zwalniają i robią na czarno bo myślą, że unikną płacenia. Nic bardziej mylnego, dostaniesz pieniądze nawet jak on nie będzie raczył płacić to kom będzie ściągał

Teraz idź do kawiarni na dobre ciacho :) sprobuj się uspokoić jemu i tak się dostanie

Do góry