reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Melduje się z domu :-) dzieciaki nie wiedziały ze wracam dzisiaj wiec miały podwójna niespodziankę :-) córa Alexa nie odstępuje praktycznie wogóle ;-) mały jak narazie dużo spokojniejszy niż w szpitalu nawet dał mamie odpocząć prawie 2.5 godz nie wiem czemu ale nie lubi ani łóżeczka szpitalnego ani swojego najlepiej mu jest na rękach albo w leżaczku ale już chyba wymyslilam dla czego :-) zaraz przetestuje to w łóżeczku :-)
Magda ja się czuje hmm wsumie to do dupy ;-) boli mnie brzuch plecy ciężko chodzić ale daje rade żadnych przeciwbólowych nie biorę karmie piersią sutki mam poranione boli jak nie wiem jak mały zaczyna ssać mam nadzieje ze szybko minie bo mały bardzo ładnie ssa i łapie pierś u myślę że mogło by coś z tego wyjść na dłużej ;-) wczoraj miał kryzys chyba jakiś bo dosłownie cały czas siedział na piersi i jadł 5 min przerwy i znowu i tak w kółko ;-) dzisiaj troszkę lepiej i oby tak już było ;-)
A no i mamy zatkane kanaliki wiec oczka często zaropiale no i rumień był ale już znika i buzia robi się już śliczna :-) a nie taka czerwona ;-)

Załączniki

• 1453319914099.jpg
    1453319914099.jpg
    63,3 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Bozienka ale masz słodziaka do schrupania :)
Trzymam kciuki za jutrzejsze mamy i ich dzieciaczki. Powodzenia dziewczyny :)

Ja juz po "randce". Najpierw prawie się nie odbyła bo jak przyszedł to od słowa do słowa doprowadził mnie do placzu. Wkurzyłam się i mówię niech sobie idzie sam. W końcu mnie jakoś namowil. Pierwszy raz tam bylam, jedzonko pyszne. Na zakupy nie miałam już sily, tylko takie szybkie spożywcze. Teraz oglądam sobie "Na dobre i na zle" i myślę o za bzdury pokazuja. Dlaczego nie ma takich lekarzy jak w tym serialu?

Bozenko jaki przystojniak Ci sie w brzuchu uchowal;)

Madziu nie podal mi AFi tylko powedzial ze jest troche wiecej.ehh jestem roztargniona od paru dni moze dlatego ze czuje jakis nie pokoj i martwie sie o tego mojego bobasa

Choco to fajnie ze juz znasz godz powodzenia ;**

NowaNatka nie znam się na wodach plodowych ale jestem więcej jak pewna że gdyby był choć cień szans na jakieś zagrożenie to nie zbagatelizoealby tego. Co by mu zależało skierować Cię do szpitala. Skoro nie zrobił nic to znaczy ze nie masz się czym przejmowac. Wiem ze pewnie Cię to nie uspokoi ale pomysł o tym na spokojnie i nie denerwuj się bo nerwy dzidziusiowi szkodza i urodzie ;)

Dzień dobry :)
Carola i Choco kciuki zacisniete już nie długo zobaczycie swoje malenstwa :D

Magda jak u Ciebie, dzisiaj decyzja :)

Bozienka jak pierwsza noc w domu? Alex dał chociaż troszkę pospać?

Dobry :)

To czekamy dzisiaj na 2 maluszki :D

A ja czekam aż moje dziecko da jakiś znak zycia. Ona całą ciążę mało się rusza, ale zaczyna mnie denerwować juz ta moja córka jak tak śpi i śpi. Dobrze ze mam dziś wizytę położnej, ona zawsze posłucha tetna i trochę mnie uspokoi. Chyba jej powiem żeby zaczęła przychodzić 2 razy w tygodniu. Mimo tego że nawija od rzeczy o sprawach które nie są dla mnie nowe, to słuchanie tetna jest jak miód na moje serce.

Dzien dobry

Bozenko Alex jest taki sliczny ze moglabym patrzec godzinami.

Reszty nie nadrobie, choc bardzo bym chciala, ale.czytam Was i w ogole pustka w glowie, to.chyba ze stresu.
Wlasnie czekam na rozprawe jeszcze 14 min a mojego ex jak nie bylo tak nie.ma, trudno jego sprawa i jego problem.

A wlasnie dzisiaj czekamy na dzidzie Choco i caro tak? Boze normalnie.nie pamietam. Ale trzymam kciuki :)

reklama
Do góry