reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

On ma wlasna dzialalnosc, ale juz mi zakomunikowal miesiac temu ze ja zamknie zeby nie.mieli z czego sciagac...naiwny i tyle.

Kupilam.sobie dwa paczki jeden z budyniem drugi z kukulka na poprawe nastroju ale to i tak nic nie da

reklama
Nie ma takiej opcji, że uniknie płacenia nawet jak zamknie działalność.. oj głupi..
Specjalnie tak powiedział żeby Cię zdenerwować
Lilith a dzieci w jakim wieku nie widzę w tel suwaczków

Lilith nie ma co wzór ojca, to że wam nie wyszło nie znaczy że ma się na dzieciach odgrywać no normalnie ciśnienie mi skoczyło.
Ale ty się już nie denerwuj pomyśl że maleństwo w brzuszku tez jest wtedy nerwowe. Zjedz pączusie wypij kawkę i może włącz jakąś komedię.

Hej dziewczyny :-)

Ja się martwię,bo słabo czuje ruchy Theo. Leżę pod ktg juz ponad godzinę i nic. Lekarz na wizycie mówi,że linia tętna niby ok,ale ja nie czuje ruchów od kilku dni. Owszem,czasem delikatnie,ale nie jest to normalne. Tak jak teraz się nie rusza,a tętno powyżej normy :-( Mają wrócić do mnie no i moja lekarz ma dziś coś postanowić. Śmieszne,bo przed chwila jakiś lekarz powiedział,że mogą mnie do domu wypisać. Oszalec idzie....

No i mam wiadomość,choć nie wiem czy powinnam pisać,bo nie mam zgody.

Malince naszej odeszły wody w nocy,także zaciskamy kciuki bardzo mocno i czekamy na kolejnego maluszka :-) Malinko mam nadzieje,ze mogłam ;-)

Madzia no oszalec idzie :mad:
Trzymaj się jakoś jeszcze trochę i będziesz wiedzieć co planują. W Twojej sytuacji chyba wolałabym zostać w szpitalu do końca. Trzymam kciuki żeby podjeli i jak najlepszą decyzję dla Was

Magda nie denerwuj się ruchami. Myślę że skoro jesteś podłączona do ktg to jest kontrola nad stanem dziecka. Ja tez się martwilam ze nic nie czuje a jak polozna Przylozylam aparat to usłyszałam bicie serca jak dzwon. Ona mówi ze 10 ruchow na dzień w zupełności wystarczy.

madziu bedzie dobrze ostatnio mowilas mi ze my nie czujemy ruchow a na ktg sa widoczne .z tymi lekarzami idzie oszalec lepiej sluchac tylko swojej.

reklama
Do góry