anit80
Fanka BB :)
Witam mamusie. Dzisiaj miałam ostatnią wizytę - opis na wątku.
Magda trzymajcie się razem z Theo. Już wkrótce będziecie się tulić do siebie .
Bożenka podziwiam Ciebie jesteś twarda "babka". Ja nie wiem czy dałabym radę tak szybko wstać, chociaż nigdy nie rozczulam się nad sobą i mam wysoki próg wytrzymałości bólu. Ale ostatnio jakaś masakra po prostu opadłam z sił. A może wykańcza mnie to siedzenie i słodkie lenistwo. Plan od jutra, cała chałupa wysprzątana na błysk bo oznak wcześniejszego porodu brak . Raczej będę lutową mamusią
Ja mała problem z popękanymi sutkami po urodzeniu drugiego synka, ale szybko sobie z tym poradziłam - smarowanie bepatentem i wietrzenie .
Pampersy mam kupione rozmiar 1 - 80 szt., myślę że na początek wystarczy.
Fryzjera również już odwiedziłam, mam być matką a nie babcią z swymi włosami
Magda trzymajcie się razem z Theo. Już wkrótce będziecie się tulić do siebie .
Bożenka podziwiam Ciebie jesteś twarda "babka". Ja nie wiem czy dałabym radę tak szybko wstać, chociaż nigdy nie rozczulam się nad sobą i mam wysoki próg wytrzymałości bólu. Ale ostatnio jakaś masakra po prostu opadłam z sił. A może wykańcza mnie to siedzenie i słodkie lenistwo. Plan od jutra, cała chałupa wysprzątana na błysk bo oznak wcześniejszego porodu brak . Raczej będę lutową mamusią
Ja mała problem z popękanymi sutkami po urodzeniu drugiego synka, ale szybko sobie z tym poradziłam - smarowanie bepatentem i wietrzenie .
Pampersy mam kupione rozmiar 1 - 80 szt., myślę że na początek wystarczy.
Fryzjera również już odwiedziłam, mam być matką a nie babcią z swymi włosami