reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
Eee jak pampki jedynki pasują na dzieci >4 kg to luz Zresztą będzie co ma być, w życiu dziecku pampersa nie zmieniałam więc podejrzewam, że nie raz coś mi bokiem wypłynie haha
Też nie mam opuchlizny ale niektóre koleżanki nabierały wody przed samym porodem więc może jeszcze wszystko przed nami.
Dziewczyny jak wam się nie mieści do torby to spakujcie część w drugą, którą zostawicie np. w bagażniku i po porodzie jak będziecie już na oddziale mąż doniesie. Przecież nie wszystko będzie potrzebne w jednej chwili Albo zorganizujcie sobie większe torby
U mnie rosół właśnie się gotuje, już przebieram nogami aż będzie gotowy
Też nie mam opuchlizny ale niektóre koleżanki nabierały wody przed samym porodem więc może jeszcze wszystko przed nami.
Dziewczyny jak wam się nie mieści do torby to spakujcie część w drugą, którą zostawicie np. w bagażniku i po porodzie jak będziecie już na oddziale mąż doniesie. Przecież nie wszystko będzie potrzebne w jednej chwili Albo zorganizujcie sobie większe torby
U mnie rosół właśnie się gotuje, już przebieram nogami aż będzie gotowy
Magdalena777
Ja popralam ciuszki ale nie chce mi się prasować. Swoje koszule i staniki tez wypralam w dzidziowym proszku. Juz bym chciała mieć wszystko gotowe i zapięte na ostatni guzik bo siły mam coraz mniej. Zawsze sama farbowalam sobie włosy pomimo że mam długie i geste, ale teraz nie mam siły się za to zabrac. Co chwilę spać mi się zachciewa. Kładę się ale zasnąć i tak nie moge. Planowo mam przed sobą jeszcze 6 tygodni wiec musze wyspać się na zapas. Moja Amelia była tak absorbująca w dzień i w nocy ze nie spałam przez 2 lata
LilithGoth
NovaNatka spokojnie dostaniesz jakis lek i bedzie ok
Ola ja puchlam.w.poerwszej i drugiej ciazy pora roku tutaj nie ma zadnego.znaczenia to wszystko jest zalezne ile.masz.wody w organizmie.i od cisnienia jakie masz...teraz w ogole.nie puchne i wszystkie buty na mnie.pasuja nawet szpilki
Ja.juz w.domu dzieciaczki tak sie ucieszyly ze przez godzine nie daly sie rozebrać Alan troche zawiedziony bo myslal ze z braciszkiem przyjade ale jakos mu wytlumaczylam ze.maluszek musi jeszcze teoszke urosnac, zreszta zimno na.dworzu to powiedziałam mu ze w brzuszku ma duzo cieplej.
U mnie kolejna wizyta 3 lutego
A za 31 dni cc
Ola ja puchlam.w.poerwszej i drugiej ciazy pora roku tutaj nie ma zadnego.znaczenia to wszystko jest zalezne ile.masz.wody w organizmie.i od cisnienia jakie masz...teraz w ogole.nie puchne i wszystkie buty na mnie.pasuja nawet szpilki
Ja.juz w.domu dzieciaczki tak sie ucieszyly ze przez godzine nie daly sie rozebrać Alan troche zawiedziony bo myslal ze z braciszkiem przyjade ale jakos mu wytlumaczylam ze.maluszek musi jeszcze teoszke urosnac, zreszta zimno na.dworzu to powiedziałam mu ze w brzuszku ma duzo cieplej.
U mnie kolejna wizyta 3 lutego
A za 31 dni cc
kati29
Oj Magdalena ja mam podobnie co chwilę bym się kladla
Ja jeszcze przed rozwiązaniem chciałabym fryzjera odwiedzić obciąć się, włosy też sama farbuje ale nad farbowaniem sie zastanawiam może po porodzie ale obciąć się muszę bo później może nie być kiedy
Lilith mój starszy syn też Alan
Ja jeszcze przed rozwiązaniem chciałabym fryzjera odwiedzić obciąć się, włosy też sama farbuje ale nad farbowaniem sie zastanawiam może po porodzie ale obciąć się muszę bo później może nie być kiedy
Lilith mój starszy syn też Alan
Bettina dasz sobie rade na pewno, to zadna filozofia chociaz nie raz sie zdarzylo, ze tatus przyprowadzil nam do zlobka dziecko w pamperaku zalozonym tyl na przod, no to juz dla mnie wieksza filozofia
No wlasnie, moze jeszczez zdarze napuchnac w sumie jeszcze troche mi zostalo.
Kurcze, ja mam spora ta walize do szpitala, az boje sie reakcji ludzi jak tam wjade z moim pakunkiem.
Smacznego Bettina, ja wlasnie zajadalam sie wątróbką, mniam mniam
No wlasnie, moze jeszczez zdarze napuchnac w sumie jeszcze troche mi zostalo.
Kurcze, ja mam spora ta walize do szpitala, az boje sie reakcji ludzi jak tam wjade z moim pakunkiem.
Smacznego Bettina, ja wlasnie zajadalam sie wątróbką, mniam mniam
Natka na razie możesz sobie pomóc żurawiną i piciem dużej ilości płynów, żeby płukać pęcherz.Pewnie dostaniesz jakiś antybiotyk jutro. A masz objawy jakieś?
Ola ja wcale nie puchnę, chociaż ostatnio siedzieliśmy u znajomych i graliśmy w planszówki cały wieczór i wtedy siedziałam przy stole. Później jak wychodziliśmy miałam problem żeby buty włożyć. Ale na następny dzień było już ok.
Lilith dobrze, że już wróciłaś
Magdalena a kupiłaś sobie już taki do karmienia stanik?
Ola ja wcale nie puchnę, chociaż ostatnio siedzieliśmy u znajomych i graliśmy w planszówki cały wieczór i wtedy siedziałam przy stole. Później jak wychodziliśmy miałam problem żeby buty włożyć. Ale na następny dzień było już ok.
Lilith dobrze, że już wróciłaś
Magdalena a kupiłaś sobie już taki do karmienia stanik?
reklama