reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Natka byłam zmęczona pobudzona miałam biegunkę skurcze słaba byłam taka ze jak tylko wstawałam to odrazu siadłam bo mi się tak kręciło serce do tej pory czasami szybciej zawali uderzenia gorąca poty śluz zwiększony czop odchodzacy
Jeju ale się tu dzieje!
Tiniaq gratulacje ogromne, ale niespodzianka
Dziewczynki w szpitalach powodzenia i trzymajcie się! Już niedługo!
Ja ogólnie ostatnio kiepsko się czuję(jak większość z Was) Duszności, bóle pleców, strasznie twardnieje mi brzuch i często leci mi krew z nosa... Odliczam dni z jednej strony a z drugiej trochę mi żal, że tak to szybko zleciało
Tiniaq gratulacje ogromne, ale niespodzianka
Dziewczynki w szpitalach powodzenia i trzymajcie się! Już niedługo!
Ja ogólnie ostatnio kiepsko się czuję(jak większość z Was) Duszności, bóle pleców, strasznie twardnieje mi brzuch i często leci mi krew z nosa... Odliczam dni z jednej strony a z drugiej trochę mi żal, że tak to szybko zleciało
PaniAg
Ja tez nie mialam wcale ktg. Za to usg na kazdej wixycie.
A z goleniem to nuezle sie nastękam z nogami a dół na czuja a pitem poprawki z lusterkiem
Wydaje mi sie,ze mi brzuch sie obniża. Wieczorami sie napina az mi sie odechcuewa jesc no ale po lezeniu odpuszcza...
Na dzis mam ukladanie wszystkich ciuszkow i ich sortowanie. Koniec prań i prasowan. Jeszcze tylko posciel i rozek....
A z goleniem to nuezle sie nastękam z nogami a dół na czuja a pitem poprawki z lusterkiem
Wydaje mi sie,ze mi brzuch sie obniża. Wieczorami sie napina az mi sie odechcuewa jesc no ale po lezeniu odpuszcza...
Na dzis mam ukladanie wszystkich ciuszkow i ich sortowanie. Koniec prań i prasowan. Jeszcze tylko posciel i rozek....
Bozienka24
Natka dlatego zbytnio nie ma co zwracać uwagi na to więcej sobie do głowy dobieramy ;-) ale oczywiście obserwuj się każda kobieta inaczej się przygotowuje do porodu ;-)'
aaa Bozienka, ale super, juz pojutrze bedziesz miała swoje bobo! ekstra
Myslalam, ze ktg to jakis obowiazek i koniecznosc pod koniec ciazy, ale skoro wiekszosc z Was jeszcze nie miala to sie nie przejmuje.
Natka, tez czasami czuje sie taka oslabiona, podobne uczucie do spadku cukru...
Lilith, widzę, że Ty masz fazę na sprzątanie tak samo jak i ja tylko się rozglądam co by tu jeszcze można było posprzątać, poukladac itd.
Też mamy już wózek, ale także stoi w kartonie.
Anit a czy to zgrubienie to przypadkiem nie hemoroid? Ja mam już od dawna i też w sumie wielkiego dyskomfortu nie odczuwam, może jak się powiększa to świąd, ale nie boli nic.
Dziewczyny a jaki macie sposob na zgage? Ja do tej pory pilam mleko, jadlam natke pietruszki, rodzynki i migdaly, tylko juz mi sie troche to przejadlo
Myslalam, ze ktg to jakis obowiazek i koniecznosc pod koniec ciazy, ale skoro wiekszosc z Was jeszcze nie miala to sie nie przejmuje.
Natka, tez czasami czuje sie taka oslabiona, podobne uczucie do spadku cukru...
Lilith, widzę, że Ty masz fazę na sprzątanie tak samo jak i ja tylko się rozglądam co by tu jeszcze można było posprzątać, poukladac itd.
Też mamy już wózek, ale także stoi w kartonie.
Anit a czy to zgrubienie to przypadkiem nie hemoroid? Ja mam już od dawna i też w sumie wielkiego dyskomfortu nie odczuwam, może jak się powiększa to świąd, ale nie boli nic.
Dziewczyny a jaki macie sposob na zgage? Ja do tej pory pilam mleko, jadlam natke pietruszki, rodzynki i migdaly, tylko juz mi sie troche to przejadlo
reklama
magmich
Ola też walczę ze zgagą i muszę przyznać że udaje mi się na razie wygrać. Mleka nie piję bo podobno może jeszcze pogorszyć sytuację, jem jogurty. Obserwowałam po czym mi się zgaga nasila i wyszło że po bułkach, chlebie i maślanych ciasteczkach z lidla oraz po pikantnym mięsie. Na noc staram się nie jeść więc tych rzeczy i od pewnego czasu robię sobie płatki owsiane na wodzie dodaje jogurt plus jakieś owoce np. banana i widzę znaczną poprawę. Chociaż powiem szczerze że te płatki też mi już bokiem wychodzą ale co zrobić.
Ja dzisiaj dokupiłam ostatnie braki i mogę się pakować, mąż dzisiaj wózek ogarnie.
Dziewczyny z fazą na sprzątanie zapraszam do mnie bo ja nie mam siły na to, w nocy mała tak kopała i napierała na szyjkę że aż się bałam do wc wstawać żeby przypadkiem nie wyszła
Ja dzisiaj dokupiłam ostatnie braki i mogę się pakować, mąż dzisiaj wózek ogarnie.
Dziewczyny z fazą na sprzątanie zapraszam do mnie bo ja nie mam siły na to, w nocy mała tak kopała i napierała na szyjkę że aż się bałam do wc wstawać żeby przypadkiem nie wyszła