reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hejo ja juz po pobraniu krwi. Odebrałam wyniki gbs i tak:
Penicillin ,ertyhromycin i Clindamycin wyszlo S (czyli ze wrażliwy) to jestem tym nosicielem czy jak zglupialam.

Dzis w nocy kilka skurczy i cisza a ;p

Magda - 30 min się udało... i tak sukces.
Co do ruchów to i tak u Ciebie jest nieźle. Ja małej całą ciążę prawie w ogóle nie czuję, teraz może troszkę bardziej, ale i tak nijak ma się to do np pierwszej ciąży. A o 10 ruchach na godzinę to w ogóle nie ma mowy. Za to praktycznie na każdym usg widać, że ona wcale taka spokojna nie jest. Ostatnio mówiłam coś na ten temat lekarzowi, to przy usg mnie pytał "czemu mówi pani że dziecko się nie rusza, skoro się rusza", a jak mu powiedziałam, że tego nie czuje to skwitował samym "mhm". Wiec tyle się dowiedziałam. ..

Dzien dobry ciezaroweczki.

Ja dzisiaj pol nocy nie spalam, biodro nie dawalo mi spac do tego okropnie bolalo mnie po lewsej stronie na dole.brzucha az sie poplakalm w nocy. Ale jakos usnelam. Mlody jest chyba coraz nizej bo coraz bardziej napiera mi na pecherz 4 razy w nocy wstawalam.
A poza tym chyba zle na rece spalam tak mnie boli ze jasna cholera.
Wczoraj wieczorem brat M napisal nam ze wysle nam duza paczke z Anglii w tym ciuszki od 0-3 mce...ja pierdziele znowu pranie i prasowanie mam nadzieje ze wysle ja na dniach bo jak pod koniec stycznia to nie wiem czy bede w stanie prasowac jeszcze.
Jeszcze 35 dni :p

Natka powinno pisać cokolwiek,czy są jakieś kolonie. Wychodzi trochę jakbyś miała pozytywny :confused:

Novaspace super,że udało się załatwić formalności związane z domem! Powodzenia w ogarnianiu wszystkiego :-)

Bozienko u mnie ktg pokazuje to co samo rejestruje i to co ja zaznaczę.

Carolajna dziwne to z tymi ruchami. Ciekawe z czego.to wynika. Rozumiem kilka ruchów,ale nie tyle :szok:

No i napisałam się tyle i jakoś wszystko skasowałam ech...

Magda mam nadzieję ze spojenie rzeczywiście ciut odpuści, nigdy w domu się tyle nie poleży co w szpitalu!

Bozienka Twoje większe Skarby moga przychodzic do Ciebie na Patologie? u nas niestety to jest najgosze dla mam leżących, ze muszą na korytarz wychodzić bo nawet żadnej świetlicy nie ma:( No to odliczamy do przywitania Alexa!!

Moja Alicja za to nadruchliwa, na ktg czarno , że przestawałam w kocu naciskać przycisk bo musiałabym cały czas go trzymać hehe położna się śmiała że mała pasy rozwali tak brzuch skakał:)

Zuzanka to widocznie jesteś " mniej wrażliwa i twardsza od środka" ;-) ;)

Carola jak tam Twoje rozwarcie, coś doszło jakieś skurcze czy cos? jak sprawy z siostrą?Udało się wszystko ogarnąć? bo potem z Maleństwem ciężko będzie po urzędach latac:)

reklama
Do góry