reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Demollka podziwiam zapał do zakupów. Ja jak zobaczyłam dzisiaj -13 na termometrze to stwierdziłam że nos z domu nie wystawiam.

Magmich nie mialam wyboru, mój wraca na początku lutego, no chyba że coś wcześniej zacznie się dziać, więc, nosi, sprząta itd a ja zostanę teraz przez 3tyg bez auta wiec byloby mi trudniej to ogarnąć, ale fakt z domku wyszłam dopiero jak mój auto nagrzał hehe

No dobra.. czas się przyznać... Otóż po ty jak zadzwoniłam do lekarza, męża i napisałam Wam na forum przypomniałam sobie, że jadłam wczoraj buraczki. Co prawda nigdy w życiu nie miałam innego zabarwienia moczu po burakach ale widać w ciąży wszystko może być inaczej. Na wizytę i tak pojechałam tak na wszelki wypadek. Szyjka 2,9, Zosia waży 2kg więc wszystko super:)
Wspomniałam już, że spada mi IQ w ciąży, więc nie śmiejcie się ze mnie (za głośno;))

Mkvet nie powiem uśmiechnęłam się po Twoim poście. Ale Cię świetnie rozumiem bo moje IQ w ciąży przypomina to u blondynki z kawałów. :):):) Do tego mam straszne luki w pamięci:):)

Ja w ciąży pokochałam buraczki...ale tego się nie spodziewałam. Pogniewałam się teraz na nie;) Normalnie pozazdrościłabym Ci tego barszczyku czerwonego, ale nie dziś:-p

reklama
Do góry