reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Średnio. Pan mi próbował wmówić, że ja źle złożyłam ale udowodniłam mu, że dobrze. Więc milczy. Jutro wyślę oficjalną reklamację z dopiskiem żeby sobie przyjechał sam to rozmontować i zapakować bo ja z tym brzuchem nie mam siły i zamiaru.

Solla no co Ty ;)
Nie jest to koniec świata ale mogłam kupić do kompletu Hemnes z Ikea i po prostu przewijak nakleić na taśmę dwustronną :(((

No i dzisiaj mi moja gin powiedziała ze troszkę za dużo przytylam - 12 kg. Wracając od niej myślę sobie dobra już teraz tylko zdrowe jedzenie i zero naprawdę zero słodyczy , chociaż ostatnio jadłam ich naprawdę mało. Ale jak weszłam do domu to taki głód że mogłabym konia z kopytami zjeść :laugh2::laugh2: i chyba od jutra rozpocznę dietę lekką i warzywną. :tak:

Carolajna podziwiam za spokój. Ja jak musiałam reklamować łóżeczko to strasznie się denerwowałam.

Anit no co Ty, 12 kg to przecież nie jest tak dużo. :confused:

Jak na tym dziecko przewijać? Kurde...a ostatnia szuflada prawie się nie otwiera. Blat? Różnica kilku cm z każdej strony. Fajnie wywaliłam 500 zł ; (

Carolajna to faktycznie można się wściec:growl:
Ja też chciałabym kupić jakąś komodę dla małego, jak na razie to będzie spał u nas w sypialni. A ja mam kolor mebli olcha z wanilia. Łóżeczko o ile dobrze pamiętam też coś na podobę olchy. ( dostane od szwagierki) . Później będzie spać w pokoju z bratem, a tam wymieniliśmy meble w październiku i Adaś dostał białe. Może kupie białą komodę z tej serii co ma Adaś to później tylko przestawię. :confused:

Carolajna podziwiam za spokój. Ja jak musiałam reklamować łóżeczko to strasznie się denerwowałam.

Anit no co Ty, 12 kg to przecież nie jest tak dużo. :confused:

Ja wiem że nie dużo, tylko później będzie ciężej to zrzucić. A widzisz mój słomiany zapał, mówiłam sobie że nie będę jadła a tu wilczy głód. Myślę że później będzie tak samo i jak ja się tego balastu pozbędę. :-D

reklama
Do góry