reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Tej firmy koszule właśnie u mnie są po 50-55 zł, jakościowo super i długość też odpowiednia. Tą firmę miałam właśnie też polecić.

U mnie koleżanki miały łóżeczka firmy Klupś i były zadowolone, przetrwały bez problemu ok 2 lata do wymiany na większe. Nie wiem jak inne mebelki

Jakb ktoras szukala cienkiego i dlugiego szlafroka ta ja ma ktorys z tych. Co chwile na tej stronie sa one nawet za 23 zl. Fajna bawelna. http://txm24.pl/szlafroki-damskie,826,pl-PL.#null

Trzeba sie zmierzyc i rozmiar bpasuje, ja wzielam najwiekszy i jest jeszcze spory luz.

Koszule mam dwie tez takie ale inne wzory sa juz od 23 zl, nie bede przeplacac za takie do karmienia.http://txm24.pl/bielizna-damska/koszula-nocna,28560,367,pl-PL.#color=KOLOR_124

Plus dwie dostalam od bratowej w spadku;) Rzeczy dla dzieckamtez mam kilka z tej strony ale te pridukcji polskiej. Moze sie komus przyda.

Przez pół dnia nie mogłam pisać postów :confused: Teraz jest ok.
Ja mam ciągle wizyty co 4 tygodnie, byłam 21 grudnia i teraz dopiero na 18 stycznia, a termin na 1 lutego. Nie jestem zadowolona z opieki w końcówce ciąży. :no2: O posiew sama musiałam się upomnieć bo dla gin 35 tydzień to jeszcze za wcześnie. Wszystkiego muszę sama pilnować i dopytywać, na ostatniej wizycie to mnie tak wkurzyła, że szok, strasznie musiałam ciągnąć za język, żeby się cokolwiek dowiedzieć :wściekła/y:
Po nowym roku chcę iść na dodatkowe usg ale nie mogę zdecydować się na lekarza :sorry:

Bettina ja też miałam dziaiaj problem z dodaniem odpowiedzi :hmm:, wizyty mam co 3 tyg, w zeszły wtorek pojechał do niej dodatkowo bo mały strasznie naciskał na szyjkę i bałam się rozwarcia. Zawsze odbierze ode mnie tel. Mówi co mam w danym momencie zrobić i kiedy mam przyjechać aby sprawdzic moje obawy. Jestem zadowolona z mojej gin. konkretna kobieta a do tego mówi wprost i nawet sobie pożartujemy. Lubię do niej chodzić. :tak:
A materiał na posiew właśnie pobierała mi dzisiaj a jest 34t5d. Nie wiem czy to nie za szybko. Tylko pani w laboratorium mówiła że za 3 pełne doby mogę już odebrać i koniecznie pamiętać jak pojadę do porodu to ze sobą zabrać wynik. :wink: w sumie to nie ma problemu bo to lab jest przy szpitalu w którym będę rodzić i oni są tam całą dobę :tak:.

reklama
Jak na tym dziecko przewijać? Kurde...a ostatnia szuflada prawie się nie otwiera. Blat? Różnica kilku cm z każdej strony. Fajnie wywaliłam 500 zł ; (

Do góry