reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Na ktg skurcze nie wychodzą bo je leki hamują ale są bo mam silny ból krzyża i podbrzusza plus odchodzi czop. Mały czeka na resztę dawek sterydów do jutra do 12 i jak nic się nie zmieni to rodzimy. Więcej powiedzą jutro bo nie ma co gdybać.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dziewczynki moje kochane, korzystając z chwilki czasu, o którą później już będzie trudno, chciałabym Wam złożyć serdeczne życzenia z okazji Świąt. Niechaj magia wigilijnego wieczoru sprawi, że przez cały rok będziecie cieszyli się szczęściem, a wiara nigdy nie pozwoli Wam tracić nadziei. Świąt obfitujących w niezapomniane chwile, wielkiej radości, ukojenia oraz odpoczynku od codziennych trosk. Życzę Wam spokojnych świąt Bożego Narodzenia wszędzie tam, gdziekolwiek jesteście. Ja choć daleko od Was, wieczorem przy wspólnej kolacji, dzieląc się opłatkiem z najbliższymi będę ciepło myślała o każdej z Was i Waszych rodzinach. W myślach Was ściskam, oraz pozdrawiam wszystkich Waszych bliskich. Na ten czas zapomnijmy o problemach i bez względu na to, w jakim gronie dane nam jest spędzić ten wyjątkowy czas, niech będzie w Waszych sercach szczęście i spokój....Przecież są Święta....niech będą wesołe
Carolajna32
Natka ok 2300 wg usg
Carola szyjka 3 cm to jeszcze nie ma tragedii, jak leżałam na patologii dziewczyna miała 1,7 dali sterydy ,zatrzymali skurcze i wypuścili choć też czop już puszczał, więc życzę Ci zeby wszystko dobrze się potoczyło. Moja ma 2,4cm i to ponoć nie tak źle na ten etap.
Aschlee jak u Ciebie sytuacja? kurcze myślałam że Ty w domu!
Trzymajcie się tam dziewczyny.
z opuchlizną nie pomogę bo jej na szczęście nie mam
Carolajna32
i co bedzie wczesniak, bo gin mi mowil ze powyzej 2kg juz nie sa .bedzie dobrze Caro
Nowa, będzie wcześniak, każde dziecko urodzone przed 37tc jest traktowane jak wcześniak. Po prostu powyżej 2 kg raczej do inkubatora nie wkładają.
Carola szyjka 3 cm to jeszcze nie ma tragedii, jak leżałam na patologii dziewczyna miała 1,7 dali sterydy ,zatrzymali skurcze i wypuścili choć też czop już puszczał, więc życzę Ci zeby wszystko dobrze się potoczyło. Moja ma 2,4cm i to ponoć nie tak źle na ten etap.
Nie ma 3 cm a 2 cm i to zmiana w ciągu 12h. A kilka dni wcześniej miala 4,5 cm. U mnie niestety leki na skurcze nie działają tak jak powinny.
reklama
Mnie wypuscili do domu ale mam wstawac tylko siku.Gdyby cos sie dzialo wracac.Rozwarcie sie nie powieksza,bole sa jak dlugo stoje badz siedze.Po swietach mam stawic sie na oddzial na kontrole.Ciesze sie bo moja Coreczka bardzo plakala jak powiedzialam ze byc moze w swieta bede musiala byc w szpitalu
Caro kochana zycze aby Maluszek jeszcze posiedzial w brzuszku
Mnie tez mowili ze waga powyzej 2kg juz jest juz super ale tak czy owak dzieciatko bedzie w razie co traktowane jako wczesniak.
U mnie sterydow podawac juz nie zamierzaja bo jak to stwierdzili tu podaja do 34 tc
Caro kochana zycze aby Maluszek jeszcze posiedzial w brzuszku
Mnie tez mowili ze waga powyzej 2kg juz jest juz super ale tak czy owak dzieciatko bedzie w razie co traktowane jako wczesniak.
U mnie sterydow podawac juz nie zamierzaja bo jak to stwierdzili tu podaja do 34 tc