reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Wesolych Swiat dziewczyny :) Ja tez pozdrawiam ze szpitala. W nocy przed wigilia dostalam skurcze co 4 minuty. Dostalam sterydy i kroplowki, poki co udalo sie zatrzymac skurcze ale jeszcze nie chca mnie wypuscic do domu. Powiedzieli, ze powinnam wytrzymac jeszcze co najmniej tydzien zeby bylo bezpiecznie. Jak nic sie nie bedzie dzialo to moze jutro mnie wypuszcza.
Trzymajcie sie kobietki.
Caro oby jak najdluzej udalo Wam sie wytrzymac. trzymam kciuki
milego swietowania dla WAS i waszych rodzinek

A no leze ale czasem mam wrazenie ze tak srednio to pomaga.Poszlam na szybko pod prysznic i ledwo dolazlam do lozka bo zas skurcze.Wychodzi na to ze musialabym caly czas lezec.
Nie sa jakies czeste bo co 8 minut ale poleze i powinny przejsc bo juz raz bylo podobnie.Jedyne zjakiego powodu chce mi sie wrecz plakac to ten bol spojenia.W zyciu nie czulam tak piekielnego bolu przy najmniejszym ruchu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry