reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Aschle trzymam kciuki żebyś jednak jak najdłużej wytrzymała w dwupaku . A zatrzymują Cię w szpitalu
Bozienka24
Aschle a skurcze masz silne ? Ci wogóle lekarze mówią.
Na razie to mnie prawie do zawalu doprowadzili bo nastraszyli mnie ze mala za dlugo spi.Ale dzieki Bogu wlasnie przed chwila wstala.Skurcze sa czasem regularne czasem nie.Czasem bezbolesne a czasem bola jak nie wiem ale lekarz tylko skomentowal ze wcale sie nie dziwi.Teraz mam czekac na konsultacje i badanie z ordynatorem
Bozienka24
Ojej aschle kurde dawaj nam znać co i jak jak tylko będziesz coś wiedzieć bo my tu wszystkie jak na szpilkach siedzimy dziewczyny kciuki zacisnely
Cześć Dziewczyny!
Ja mam tołpe na rozstępy i u mnie na razie nic nie powstało. Ale ja też piję dużo wody. Wiem, że przy powstawaniu rozstępów duże znaczenie ma też odwodnienie organizmu.
Wczoraj miałam Wigilię w pracy. Moi koledzy nie widzieli mnie jakiś czas i wszyscy zaskoczeni, że nadal mam mały brzuch i właściwie nie przytyłam. W ogóle było miło... tęsknię za pracą.
U mnie w brzuchu Zosia też mocno ruchliwa, ale do żeber nie sięga jak kopie.
NowaNatka a może Maluch uciska Ci coś, jakiś nerw i dlatego boli.
anit noc spokojna? Bez skurczów?
Aschlee 3mamy kciuki
Ja mam tołpe na rozstępy i u mnie na razie nic nie powstało. Ale ja też piję dużo wody. Wiem, że przy powstawaniu rozstępów duże znaczenie ma też odwodnienie organizmu.
Wczoraj miałam Wigilię w pracy. Moi koledzy nie widzieli mnie jakiś czas i wszyscy zaskoczeni, że nadal mam mały brzuch i właściwie nie przytyłam. W ogóle było miło... tęsknię za pracą.
U mnie w brzuchu Zosia też mocno ruchliwa, ale do żeber nie sięga jak kopie.
NowaNatka a może Maluch uciska Ci coś, jakiś nerw i dlatego boli.
anit noc spokojna? Bez skurczów?
Aschlee 3mamy kciuki
reklama
NowaNatka
mkvet cyba uciskal bo teraz bol jest slabszy .a co do roztepow zawsze wypijalam 2 l wody dziennie i tak wyszly moze zalezy tez od genow ,ne wiem .kolezanka z blzniakami miala brzuch jak balon i zadnego roztepa!
Aschlee trzymaj sie kochana!!!!!:***
Aschlee trzymaj sie kochana!!!!!:***