reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda współczuje, nie wiem skąd Ty bierzesz siły ale zycze Ci ich dwa razy tyle

Aschlee wieści mało optymistyczne, zycze Ci by blizna pozwoliła Ci na jak najdłuższe utrzymanie Vivusi w brzuszki

Anti zapomnij o przeczuciu, staraj sie myślec pozytywnie i nie nakręcaj sie wcześniejszym porodem, narazie jest ok to wrzuć na luz

Bożenka zdrowka dla córy, i obyś Alex nie spieszył sie za bardzo

Mnie bolą plecy ale to juz normalne wieczorem... Zwłaszcza jak w ciagu dnia jestem w ruchu
Dobrej nocki Dziewczyny

reklama
hej:sorry:
mam dosc dzisiejszej nocy silne bole w pachwinach i do tego seria skurczy lydek .jasny gwint dzis chodze jak kulawy Kot :baffled: mam nadzieje ze chociaz wy wyspane?
te bole w pachwinach uswiadomily mi ze musze spakowac do konca torbe do szpitala,bo widzialam strach w meza oczach gdy powiedzialam ze zlapal mnie skurcz heh

NowaNatka ja chciałam torbę spakować zaraz po wszystkich świętach, nawet już o tym pisałam. Mój mąż też ostatnio coś spanikowany chodzi i pyta kiedy się spakuje. Chyba w wolnej chwili zrobię chociaż listę i w razie "w" będzie wiedział co wziąść ;-)

Natka ja miałam na ostatniej wizycie 2,8cm szyjkę więc tez nie ciekawie, teraz mam wizytę w poniedziałek zobaczymy.
Też zaliczam się do niewyspanych, całą noc kręciłam się i latałam siku, coś za dużo w głowie siedzi i nie mogę spać:)

Kurcze dziewczyny nie wiem co się dzieje z tymi lekarzami właśnie się dowiedziałam ze kumpela też ma termin na luty trafiła na IP bo coś szyjka ją strasznie bolała a oni dopatrzyli się ze dziecko jest za małe jak na jej tydzień ciąży a jej lekarz w pon nic nie widział, nosz kurcze człowiek zaufa a tu... ech szkoda słów.

Magda Bozienka jak tam dzieciaczki?

Hej dziewczyny :-)

U mnie dziewczyny deczko lepiej,ale u Marcela w nocy gorączka z kosmosu. Spadła o 6 rano. Padam na pysk. Jadę teraz na wizytę i ktg. Mąż z dziećmi w domu. Do lekarza zapisałam Marcelka juz na dziś,bo płacze bardzo, że go ucho boli :-(

Dam znać po wizycie. Dziękuję za dobre słowa. Jak tylko my się z mężem nie rozłożymy,to jakoś damy radę.

Noc nieprzespana. Od wczoraj sama w domu jestem i tak szukalam zajec na zabicie czasu,ze kregoslup mi pada a pachwiny odpadaja;)

Z innej beczki: koszula do porodu. Jaka? U nas trzeba miec swoja. Wiadomo na raz. To jakas stara chyba poszukac musze. A jak jest u Was?

Spokojnego wieczorku :-*

PaniAg u nas dają takie sexi z guzikiem albo sznurkiem z tyłu ze cały tyłek na wierzchu hehe najlepiej jakąś stara wziąć co by później ją od razu wyrzucić. ja kupiłam tylko taka do karmienia za 20zł bo nie sypiam w koszulach więc to też tylko na jedną okazję:-)

PaniAg u mnie też trzeba mieć swoją koszulę do porodu. Przy pierwszym miałam jakąś starą krótką i dopiero na przebranie (już po prysznicu) nową. Czasami warto mieć nawet dwie w razie czego.

Magda daj znać jak dzieciaczki, mam nadzieję że już lepiej.

Aschlee trzymam kciuku żebyś jak najdłużej pozostała w dwupaku.

reklama
Do góry