reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

O kurcze Aschlee, rzeczywiscie u Ciebie od poczatku cos sie dzieje, wiec dlaczego na koniec chociaz nie moze byc lepiej? Współczuje. Ale to juz końcówka, wiec niedługo bedziesz tulić swoja Vivien :-) kciuki zacisniete, bedzie dobrze, dasz rade ze wszystkim, jesteś silna i duzo juz przetrzymałas, wiec teraz nie ma innej opcji :)

reklama
Demollka jasne ze nie mam za zle milo mi bo myslalam ze juz mnie nikt nie bedzie pamietal po takiej nieobecnosci ;)
Nie sterydow nie podali bo u mnie podaja do 34tc wiec chyba licza ze ten tydzien na luzie przechodze :)
Ja licze zeby tak chociaz do polowy stycznia i bede szczesliwa

Beemik no zdarzylam sie przyzwyczaic ze zawsze jakies atrakcje musza byc :/ ciesze sie z kazdego dnia w dwupaku i oby Vivi rosla dalej tak jak rosnie to jakos przetrwam to wszystko :tak:

aschlee mi gin tez mowil ze sterydy tylko do 34 tyg . wierze ze bdzie wszystko dobrze dawaj nam znac co i jak .na pocieszenie mam wizye 30.12 bedzie to 35tydzi 3dn wtedy okaze sie kedy rodze bo szyjka sie skraca .gin na pocieszenie dodal ze i tak tonie bedzie zle po nize
j 32tyg ciezko dzidziusia utrzymc przy zyciu a tu juz bedziemy wkraczac w 9 mc .

dzis maly bardzo aktywny i kopie mnie w szyjke przez co boli mnie w pochwie.mam nadzieje ze to normalny objaw cio

Natka tak normalny często mały mnie tak kopie ;-)
Aschle oby jak najdłużej malutka posiedziała w brzuszku trzymam kciuki za Ciebie .
Natka moja córa jest z 32 tygodnia oddychala sama i tylko 15 dni w inkubatorze a w 18 dniu wyszlysmy ze szpitala to wszystko zależy od maluszków ;-)

Ręce opadają :banghead:

Załączniki

• 1450204438952.jpg
    1450204438952.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 56
Bozienko dziekuje bardzo pozdrow ja rowniez odemnie.A co u niej bo dawno jej nie bylo?

Magda o rany co za temperatura???? Nie spada po lekach? Biedna Malutka :(

o matko Magda no ładnie ją rozłożyło, coś spada ta temp?

no Aschlee to trzymam kciuki za Was 35tc to już będzie dość bezpieczny czas dla córci:tak:

Bozienka a Ty jak tam się czujesz? i co się dzieje z Caro? o Choco też już pytałam
Kurcze ktoś jeszcze miał problem z blizna ale nie mogę ogarnąć kto to był.
Widzę ze zamiast uszka kleić i piec makowce to zmartwień przybywa:(

Natka ile ma już Twoja szyjka?

reklama
Magda współczuję choróbska, dużo zdrówka dla was i dużo sił dla Ciebie. Oby szybko minęło i Ciebie nie złapało! :-(

Mkvet widzisz co położna to opinia na temat pielęgnacji. U nas podkreślała, że sudokrem i bepanthen dopiero jak są odparzenia, jak nic na pupie nie ma to jakąś lekką maść, np linomag, alantan itp. Bepanthen i alantan nie mają podobnych składów z tego co zdążyłam wyczytać ale specjalistą też nie jestem więc nie drążę ;-)

Aschlee zaciskam za was mocno kciuki abyś wytrwała jak najdłużej, każdy dzień jest ważny. Wierzę, że wszystko będzie dobrze :tak:

U mnie w otoczeniu pojawiły się głosy, że mam już nisko brzuch :szok: Zaraz wkleję w wątku i ocenicie. ;-)
Wzięłam się za pranie, gdybym wiedziała, że tyle tego będzie. Wstawiłam już dwa i jeszcze mi 6 kompletów zostało a już nie mam gdzie wieszać i muszę czekać. :szok:

Do góry