reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

choco nie martw sie. mnie czekaja tylko 2 usg. i nikt mi do srodka zagladac nie bedzie zadnych badan ginekologicznych. tylko cianienie. i z 3 razy krew pobiora. nie podoba mi sie to. ale akceptuje. jedno mniej badanie niczego nie zmieni.

magdazuk trzynaj sie. choroby przejda i odespis. mam prawko bo mamy firme transportowa i garaz. czesto jezdze duzymi wanami jak pracownicy nie przyjda do roboty.

reklama
Dziewczyny dziękuję :happy: Mąż obiecał dziś wcześniej wrócić,więc odpoczne trochę.

Demolka ja zakładałam wątek wizytowy, a ze dziewczyny chciały listę na pierwszej stronie,to ja uzupełniam na bieżąco. Jak tylko ktoś na tamtym wątku poda datę wizyty,to od razu uzupelniam co trzeba :-)

Landrynko jak tylko coś się będzie działo,to lekarze tutaj też robią co trzeba ;-) Ale to na pewno wiesz :tak: Ja sobie cenię ich podejście mimo wszystko :happy:

magda z uk... jak sie bedzie cos dzialo... to otworze gebe. jak sie nie wykluce to nie mam z tymi moimi lekarzami. i zqczybaja zazwyczaj... antybiotyku jak w pl nie doataniesz. a ja ide po krem albo zeby zajrzal do ucha.

co do moich przychodni czy szpitala to sie nasluchacie jeszcze...

Ja nie wiem,jak resztę dziewczyn,ale mnie np męczy,jak w jednym temacie jest za dużo. Wiadomo, że na tym wątku zawsze będzie rozmowa o wszystkim,ale pewne tematy warto oddzielić, żeby niektóre informacje nie umykały w natłoku postów ;-) Najważniejsze, żebyśmy to forum tworzyli wszyscy razem,bo każdy ma się tu dobrze czuć. Najgorsze jak się trafi moderator,który zamiast współpracować, to rządzi :eek:

reklama
Landrynko no ja tu swoje przeszłam już. Nie mówię, że nie,ale wreszcie po tylu latach jestem bardzo zadowolona z opieki. Nie tylko w ciąży. Przychodnie zmieniałam wiele razy, ale mam świetną w końcu. To nic,że dojeżdżam kawałek. No i wiadomo....prywatnie zawsze można iść,ale ja póki co nie mam potrzeby. Jak czytam czasem co dziewczyny w Pl na NFZ przechodzą,to jednak aż tak różowo nie jest ;-) Nie ukrywam,że dawno temu zdarzyło mi się narzekać,ale z czasem ich lepiej rozumiem :happy:

Do góry