reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Szczerze mówiąc nie miałam o tym pojęcia. Co jest o tyle dziwne, że moje dzieci są dość małe i ze wszystkimi aktualnymi wskazaniami jestem raczej na bieżąco. Myślę, że jeśli masz w domu odpowiednio wilgotne powietrze, to maluszek obejdzie się bez dodatkowego psikania (szczególnie, że to nic przyjemnego). Przynajmniej moje się obyły. A że mieszkam w bloku to w sezonie grzewczym mamy raczej suche powietrze.

reklama
Bozienka nie ma szans. Czekam aż młoda pojedzie do szkoły, idę spać. Potem zanim się rusze to długie godziny, muszę włosy umyć itd a nie wiem czy będzie mi się chciało więc mogę i nigdzie się nie ruszać ;)

hej niebylomnieu Was z 2 dni;o
dzis jakasniewyspana jestem:crazy:
Caro dzis leniu****esz to super jawczoraj tak mialam.
Bozenko dzis wizyta? powodzenia;-)

ja od dwoch dni mecze sie bolai swedza sutki:baffled:

milego dnia!:-)

dziewczyny czy wy bedziecie zakladac ochraniacz do lozeczka?
naczytalam sie artykulow ze sa nie bezbieczne ze dziecko moze sie udusic wkladajac buzke iedzy materac a ochranicz:baffled:niby zmniejsza doplyw powietrza.
mam juz kupiony i teraz mysle czy zakladac czy nie:baffled:z baldahimu zrezygnowalam

reklama
Do góry