reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Cześć Dziewczyny

Asch masz talent, sa naprawde śliczne

U mnie dzisiaj nocka spokojna, Na zewnętrz -5, nie ruszam sie dzisiaj z domu :-)
Chyba zrobie porządek z ciuchami dla Nowej Krolewny, najwyższy czas

Miłego dnia

Cześć wszystkim :)

A u mnie nocka wręcz przeciwnie, bardzo niespokojna, budziłam się w zasadzie co jakąś godzinę do łazienki. Trochę się nachodziłam. :sorry:
Wczoraj ustawiliśmy łóżeczko w miejscu docelowym i teraz myślę co ładnego powiesić na ścianę bo tak smutno trochę, taki biały kąt. Może i ja się skuszę na jakieś literki, hmmm :-)

Hej :-)

Ja od dziś mam męża popołudniami w.domu. Będzie odbierał dzieci ze.szkoły,także w najgorszym wypadku czeka mnie jeden kurs w południe z Marcelem. I tylko do 17 grudnia,bo potem dzieci mają już ferie. Super :-)

Mój Theoś coś dziś leniwy. Juz się martwilam,ale jednak troszkę się rusza. Jutro Cardiff. Bardzo jestem ciekawa,co powie lekarz na to wszystko. No i modlę się,by synuś podrosl. :sorry:

Hej.
Aschlee - prześliczne te literki. U nas jednak ze względu na ograniczenia powierzchni nad łóżeczkiem wisi półka na pampersy, chusteczki, podstawowe kosmetyki i inne drobiazgi. Świetnie się to sprawdza dla Miśka wiec dla siostrzyczki tez będzie jak znalazł. Niestety organizery usytuowane niżej odpadają ze względu na małych łobuzów ;-)

Magda - dobrze, że udało się to wszystko zorganizować. Za jutrzejszą wizytę oczywiście trzymam kciuki.

Novaspace - ja właśnie mam ubranka porozkladane wszędzie, ale że wyciągnęłam od razu wszystko to heh... Chwilę mi zajmie ogarnięcie tego wszystkiego...

Hej, dziewczyny toż to szok :szok: Dzisiaj wracając z pracy co słyszę w radiu ? Za równy miesiąc święta. Ludzie kto tak pcha ten kalendarz;-). Ja wogóle nie przygotowana, prezentów zero, pomysłów zero, natchnienia zero :szok:. Kocham święta ale nie w środku roku :-D :-D. Kiedy ja to ogarnę :rofl2:.

A mnie od wczoraj bardzo boli pępek. Siedzę z odkrytym brzuchem bo nawet ubranie potęguje ból :baffled:

Dziewczyny jaką wodę morską do noska zamierzacie stosować? :sorry:

reklama
Do góry