reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Cześć Dziewczyny

Asch masz talent, sa naprawde śliczne

U mnie dzisiaj nocka spokojna, Na zewnętrz -5, nie ruszam sie dzisiaj z domu :-)
Chyba zrobie porządek z ciuchami dla Nowej Krolewny, najwyższy czas

Miłego dnia

Cześć wszystkim :)

A u mnie nocka wręcz przeciwnie, bardzo niespokojna, budziłam się w zasadzie co jakąś godzinę do łazienki. Trochę się nachodziłam. :sorry:
Wczoraj ustawiliśmy łóżeczko w miejscu docelowym i teraz myślę co ładnego powiesić na ścianę bo tak smutno trochę, taki biały kąt. Może i ja się skuszę na jakieś literki, hmmm :-)

Hej :-)

Ja od dziś mam męża popołudniami w.domu. Będzie odbierał dzieci ze.szkoły,także w najgorszym wypadku czeka mnie jeden kurs w południe z Marcelem. I tylko do 17 grudnia,bo potem dzieci mają już ferie. Super :-)

Mój Theoś coś dziś leniwy. Juz się martwilam,ale jednak troszkę się rusza. Jutro Cardiff. Bardzo jestem ciekawa,co powie lekarz na to wszystko. No i modlę się,by synuś podrosl. :sorry:

Hej.
Aschlee - prześliczne te literki. U nas jednak ze względu na ograniczenia powierzchni nad łóżeczkiem wisi półka na pampersy, chusteczki, podstawowe kosmetyki i inne drobiazgi. Świetnie się to sprawdza dla Miśka wiec dla siostrzyczki tez będzie jak znalazł. Niestety organizery usytuowane niżej odpadają ze względu na małych łobuzów ;-)

Magda - dobrze, że udało się to wszystko zorganizować. Za jutrzejszą wizytę oczywiście trzymam kciuki.

Novaspace - ja właśnie mam ubranka porozkladane wszędzie, ale że wyciągnęłam od razu wszystko to heh... Chwilę mi zajmie ogarnięcie tego wszystkiego...

Hej, dziewczyny toż to szok :szok: Dzisiaj wracając z pracy co słyszę w radiu ? Za równy miesiąc święta. Ludzie kto tak pcha ten kalendarz;-). Ja wogóle nie przygotowana, prezentów zero, pomysłów zero, natchnienia zero :szok:. Kocham święta ale nie w środku roku :-D :-D. Kiedy ja to ogarnę :rofl2:.

A mnie od wczoraj bardzo boli pępek. Siedzę z odkrytym brzuchem bo nawet ubranie potęguje ból :baffled:

Dziewczyny jaką wodę morską do noska zamierzacie stosować? :sorry:

reklama
Do góry