reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
hej.ja dzis mega zdolowana.maly kiepsko sie rusza juz 4 dzien.jakby byl odwrocony i dlugo dlugo musze go zaczepiac zeby odpowiedzial .wypycha sie tylko co jakis czas pleckami stad moje podejrzenie ze sie obrocil .ruchy ****e delikatnie.bylam wlasnie 4 d temu i gina i bylo ok..a teraz schizuje sie jak glupia:crazy:

Natka spokojnie każdy dzieciaczek ma tak ze kilka dni musi zwolnić albo przyspieszyć obroty. A moja szyjka jak mnie przyjmowała gin na oddział miała 22-25mm, ordynator jak badał to mówił ze max 25 ma więc ładnie musiała polecieć w ciągu kilku dni, u nas od 20mm podają sterydy

a ja u rodziców, właśnie ściełam się z tatą bo chory , ma antybiotyk , ciut przeszło i patrze a on na ryby się szykuje a za oknem 3 stopnie, no aż się poryczałam . Ale cięzko wytłumaczyć facetowi zeby się do końca wykurował. Nastraszyłam ze jak znów go rozłozy to nie będę do nich przyjeżdżać bo niby czym ja mam się potem leczyć. Ech... ręce opadają. Idę na kawkę i oponki co mama zrobiła:-)

ahh ryby ..znam to.. maz jezdzi na karpie ..nie powiem latem sama pojade bo jest klimat itp ale w takiej pogodzie moga sobie juz odpuscic.ahh te chlopy!!:-D

liczylam ruchy dziecka mniej niz godz - 10 ruchow tylko slabych moze jest juz grubiutki i malo miejsca ma w koncu to 1700g .a i czuje go w pozycji polsiedzacej:nerd:

demolko ​a passar lub szew nie akladaja u Was?

z tego co pytała to na tym etapie ciąży już właśnie nie za bardzo, dają sterydy i jak coś się dzieje t cesarkę a dzieci mają dużą szanse być zdrowiutkie i silne. kumpeli tak rozwiązali ciążę w 31tc, mały ma 1,5roku i w niczym nie odstaje od rówieśników.

a wiosna , lato sama jeżdżę z moim na rybki on szaleje z wędką a ja leżakuję z kawką i książką oczywiście kochamy jakieś zaciszne miejsce nad Odrą, ech... a tu za oknem masakra hehe

Demolka umnie córa z 32 i tez niczym nie odstaje od rówieśników a nawet jest większa od nich i jest bardzo mądra jak na swój wiek :-) z tym ze wczesniaki tak właśnie mają podobno

Aha.no właśnie nie wiedziałam do kiedy passar zakladaja.ale będzie dobrze jak napisalas o odrze to zerknelam skąd jesteś i Demolki ja również lubuskie

reklama
Do góry