reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Noo właśnie
. .
Skoro wszystko inne jest ok to trzeba unikać przebywania w domu jak ona przychodzi. Teraz będzie ciężko. ..Ale o macaniu brzucha jej powiem bo nie wytrzymam.

Co do głaskania brzucha to masz rację i śmiało możesz jej zwrócić uwagę niestety ludzie upośledzeni mają swoje dziwne zachowania które ze tak powiem normalne mu człowiekowi może się nie spodobać . A co do wyciagania rzeczy ze śmieci jak ma trudna sytuacje to się jej nie dziwie ale warto z nią pogadać ze tak nie wolno ze lepiej poprosić a takie jedzenie jak masz któremu kończy się data to lepiej samej spakuj i jej poprostu daj dziewczynie może być głupio

Bozienka tak zaczęłam robić, po prostu wyciągam z lodówki i zostawiam jej. Ale wczoraj wywaliłam opakowanie po mydle bo dolała wody (są w szafie nowe i uzupełniacze! !!) A ona co? Wyciągnęła to i znowu postawiła do użycia. ...

W pracy u nas też czasem sprząta tak generalnie i ostatnio pytała dziewczynę ze zmywaka czy ta zabiera resztki po ludziach. .. :what:

No cóż, będę sobie jakoś radzić.

Może dziewczyna jest nauczona ze jedzenia się nie marnuje i każdy okruszek trzeba zjeść tylko troszkę przesądza zabierając jedzenie po obcych osobach. SprobUJ z nią porozmawiać i wytłumaczyć.

A co do zgagi to miałam kilka dni spokoju

Choco mąż będzie musiał odbierać dzieci ze szkoły. Mam też przyjaciółkę, która jak trzeba, to będzie mogła mi je zawozić rano. Mam jeszcze tylko 2 ważne wizyty dzieci u specjalistów i wreszcie odsapnę. Nie mam wyjścia. Musimy to zorganizować.

Kurcze nie mogę Was nadrobić, bo ciągle coś.....

Demolko cieszę się,że u Ciebie wszystko ok. Oszczędzaj się i odpoczywaj ile możesz :-)

Carolajna myślę,że trzeba z tą panią porozmawiać. Jak dobrze to rozegrasz, to powinna zrozumieć. Osobiście bym się nie zmuszała do godzenia się na coś, co mi się nie podoba ;-)

Jadziu cholerka. Ucho to katorga. Oby jednak nie było to nic na dłuższą metę :tak:

Bozienko odnośnie ruchliwości Theo, to powiedzą więcej jutro, bo przyczyn może być dużo, ale wszystkie do sprawdzenia na usg. :sorry:

reklama
Do góry