reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienko dziękuję :-)

Liczę, że usg wyjdzie dobrze i wypuszcza mnie szybko stamtąd. Zwłaszcza, że idę z Niką bo ona ma na 10.20 dermatologa i nie ma.takiej opcji,żebyśmy się spóźniły. Na szczęście pediatra piętro wyżej,więc poniekąd to.usg dziś rano mi było na rękę. ;-)

Hej. Ja się melduje jakby ledwo żywa.
W nocy miałam atak bólu jak w 1 ciąży. Do tej pory byłam święcie przekonana, że to jelita ale wczoraj nie miałam problemu z wyprożnieniem.
Ból był nieziemski i aż mi słabo na myśl, że się właśnie zaczęło. W Hiszpanii nikt nie był w stanie powiedzieć co mi jest... a ja mdlałam z bólu ; ( :(
Mąż zabrania gdziekolwiek iść, zostaje w domu :(

Witam po śniadaniu chociaż bym do łóżka wruciła ale nie moge bo kuzynka też w ciąży ma ok 10 przyjechać musze ogarnąć mieszkanie.

Magda kciuki zaciśnięte za Was z całych sił

Carolajna no trudny tema z tą dziewczyną ale jakoś delikatnie może się uda

reklama
Cześć Dziewczyny

Magda mocno trzymam kciuki by wszystko było ok, moja mała też ostatnio bardziej spokojna jest, wiem że z Wami też wszystko będzie ok

Caro leż i myśl pozytywnie, a jak się boisz to idź na IP, lepiej chodzić tam 100 razy za dużo, niż o jeden raz za mało

Ja muszę też w domu ogarnąć, wczoraj leżałam plackiem nie robiłam kompletnie nic, ale za to dzisiaj czuję się lepiej i mam siły więc trzeba troszkę sprzątnąć i poprać

Ostatnio wszystkim nam coś dolega, mnie po wtorkowym chodzeniu wczoraj też kłuło podbrzusze i ledwo chodziłam, wiem że musze po prostu zwolnić, bo w pierwszej ciąży mogłam latac ile chciałam, nie bolało mnie nic, tak teraz organizm się buntuje

Do góry