reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U mnie Theo był wczoraj bardzo spokojny. Nawet się martwiłam wieczorem, bo na prawdę nie kopał jak zawsze. Na szczęście jak się położyłam, to zaczął. Widać cichutko siedział, kiedy mamusia bujała robiąc coś nieustannie. Dziś już jak zawsze harce. Główką w dół jest od dłuższego czasu, ale tylko właśnie wczoraj w nocy dość boleśnie majstrował przy szyjce. To pewnie była zemsta za te hałasy i atrakcje ;-)

Posprzątałam, poprałam, ogarnęłam coś dla dzieci do jedzenia i wreszcie siadłam. Jutro mam bardzo ciężki dzień :confused2:

Ja po raz pierwszy od dawna wyciągnęłam wczoraj detektor tak się martwiłam :(

Słuchajcie dostałam zawału. ..jutro usg spojenia więc pod prysznic i golenie, w związku z tym, że nie widzę nic wzięłam lusterko. I co? Czarnooo! Czy Wam też tak pociemniały narządy płciowe?

reklama
Hahaha z sutkami to ja mam od początku ;-) pierwszy objaw to było zciemnienie i powiększenie sutkow. A jak już jesteśmy przy dolnej części ciała i jej zmianach to umnie dotego wydaje się wszystko napuchniete i wielkie ;-)

Do góry