reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Anit, Carolajna - powodzenia na wizytach

Demolka - ja krzywą dopiero będę robić. Do końca tego tygodnia muszę, bo 2.11 mam wizyty.

Tinaq - faktycznie późno te zęby, ale ponoć dla zębów to lepiej :-) tylko ząbkowania współczuję... Ja jestem szczęśliwa, że mamy cały komplet (a mój tylko miesiąc starszy).

Bozienka - mnie starsza doprowadza do pasji. Zwykle jest nieśmiała i raczej wycofana, ale jak jej się coś nie spodoba to takie awantury urządza, że trudno uwierzyć. Wczoraj sama się załamałam, że z jednym dzieckiem sobie nie radzę, a wymyśliłam trójkę :-| dziś humor trochę lepszy, ale cały dzień przed nami ;-) .

Przeziębienie nas też nie opuszcza i trzyma od początku października :-| ale przyznaję że trochę je zlekceważyłam. Teraz w ruch poszły wszystkie naturalne metody i mam nadzieję, że efekt będzie. Tak w temacie - też polecam nebulizator - właśnie korzystam ;-)
Na szczęście mój raczej rzadko choruje i jak na faceta dzielnie to znosi ;-)

reklama
Wykąpana, ogolona jako tako ;)
Właśnie się ubieram, zastrzyk, włosy, makijaż i lecę. ..

Mężowi dzisiaj wyżebram antybiotyk od ginka. Ten jednodawkowy, pomoże mu a ja będę mieć spokój i szanse na wyjazd w weekend.

Dzien dobry,
znalazlam chwile i probuje nadrobic zaleglosci od soboty. Musze przyznac, ze nie proznowalyscie, od razu widac, ze Carolajna wrocila na forum ;-) Ja kontynuuje wieksze porzadki poki jestem jeszcze w dobrej formie - pomalu pomalu robota idzie :-)
demolka - tez jeszcze nie robilam krzywej, ide jutro, zeby na wizyte 03.11 miec

milego dnia!

Witam :-)

Ruch tu od rana aż miło!

Anit pewnie siedzisz juz w gabinecie. Kciukam i czekam na wieści :-)

Carolajna za Ciebie również ogromne kciuki! No i zdrówka dla męża. :-)

Zuzanko jesteś na liście wizyt? Jak nie to mów,co pisać. Zaraz uzupełnienie :-)

Tiniaq faktycznie na wariackich papierach wszystko. Znam ten stan i sił życzę. Zwłaszcza jeśli możesz mieć problemy z szyjka :huh: Wizyty zaraz podpisuje. Dane do listy również ;-)

Ja od rana w domu z dziećmi. Za oknem leje,więc biorę się za te szafy w końcu.

A ja dzisiaj na łatwiznę poszłam :-) i pierogi były dzieciaki sobie za życzyły z truskawkami a ja sobie zjadłam ruskie :-) i zaraz zabieram się za lekcje z synem coś czuje ze będzie ciężko zwłaszcza ze jakas nieprzytomna jestem :-(

reklama
Do góry