reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Melduję, że też jestem i czytam Was, ale za każdym razem jak coś napiszę to mi się kasuje. Albo sama przypadkiem wyjdę z apki, albo któryś maluch coś wciśnie, a to zasne z telefonem... W ciągu ostatnich 2 dni chyba z 6 razy skasowałam posta :-| a na to żeby usiąść przed kompem nie ma szans.

Dzień u mnie spokojny, choć mam nadzieje ze coś uda mi się zrobić. Mąż skręca meble do pokoju dzieci wiec jeszcze zostanie nam przemeblowanie i przemyślenie rozłożenia rzeczy, ale to raczej w poniedziałek.

Kropek - jak dobrze ze to jednak nic groźnego. I na fajną lekarkę trafiłaś :-)
Carolajna - miło że znów jesteś :-) i gratuluję pozytywnych kontroli.
Bozienka - ad ZUS u to dla mnie jest niezrozumiałe, czy może raczej nieludzkie ich podejście do maksymalnego terminu. Tj jak mają 30dni to zawsze ale to zawsze odpowiadają najszybciej w 29 dniu. I nie wydaje mi się aby tak było tylko u mnie. A często to jest kwestia niewymagające więcej niż 10minut czasu urzędnika.

reklama
Zuzanko dobrze,że wszystko dobrze :-) Jak nie masz czasu nadrabiać, to chociaż pisz, czy wszystko ok :tak:

Natka tydzień to nie tak długo. Mam nadzieję,że lekarz do tego rozsądnie podejdzie, a nie uzna, że nic nie trzeba robić :eek: Bo nawet jak nie zleci diety i pomiarów na bieżąco, to warto powtórzyć krzywą po 30tc. Wtedy cukry szaleją masakrycznie.

madziu no wlasnie tego sie troche obawiam,bo lekarza mam specyficznego i moze to zbagatelizowac.chodze prywatnie opinie ma bardzo dobra ,ale jak nie zapytam to nic mi nie mowi nawet nie mowi wagi dzidzi jak nie zapytam.

jak u Was z wyprawka?? bo ja chce juz kupic lozeczko za ok 2 tyg ale czy to nie za wczesnie?

Dziewczyny dzisiaj troszkę pobiegałam bo miałam kilka rzeczy do załatwienia a teraz brzuch mnie boli i kuje koło pępka. Trochę mnie to martwi bo pierwszy raz tak mam.:-( leżę w sypialni a mężulek pokój młodszego maluję. Meble już przyjechały a on daleko w polu.

Piękna pogoda dzisiaj była :-) aż się chciało iść na spacer :-) takie dni to ja lubię :-)
Kropek jak u Ciebie ???
Anit często mniewalam takie bóle w okolicy pępka od jakiegoś czasu mam spokój może to bolała rosnąca macica i wszystko się przesuwalo nie mam bladego pojęcia ale zgłaszałam to lekarzowi . Mnie cos boli po po spacerku znowu po prawej stronie ale znacznie mniej niż ostatnio .

Chciałam troszkę pospać bo w nocy zle spałam ale się nie da. Chłopcy od razu pytają taty gdzie mama i już byli kilka razy w sypialni z pytaniami typu gdzie jest to, a tamto kurcze taty to oni tylko pytają " gdzie mama ?" :-)

Heheh ja jak się chce przespać w dzień to córa zawsze przychodzi i mówi mamo nie śpij jest dzień śpi się w nocy jedynie kozystam jak gdzieś pójdzie z babcia albo zabawi się :-) ale z drugiej strony dobrze ze mi nie pozwala spać bo potem mam w nocy problemy z zaśnięciem ;-)

reklama
Do góry