Witam dziewczyny :-)
Jestem w szoku!!!! Od tylu dni cisza, a tu nagle mam 40 postów do czytania
Super! Tylko szkoda,że w dzień gdy czasu nie mam
Carolajna jednak dobrze mówiłam, że czas na powrót. :-) Mi też wiecznie gorąco. Pamiętam, że miałam tak w pierwszej ciąży. Póki co chodzę w cienkiej bluzie cały czas,a ludzie się dziwnie patrzą
Kropeczko zawału dostałam niemalże czytając Twoje posty
Jeju,jak dobrze, że to nic poważnego. Ale kochana....zwolnij. Ok? Posiedz czasem na tej dupce :-)
Bozienko to w.sumie z tym zusem chcą wykorzystać max czas jaki mają. Daj spokój...przecież to nie ludzkie
Jadziu wiem,o czym piszesz. Niektórzy są tak bezkrytyczni wobec siebie,że ja tego nie ogarniam
Aschlee ja juz Kropeczce pisałam, że dieta cukrzycowa,to nie tylko słodycze. Kropeczka dobrze radzi, żebyś poczytała o indeksach glikemicznych. Wiele owoców ma zabójczo wysoki indeks,a np Nutella zadziwiająco niski. Każdy z nas reaguje na.wszystko inaczej. Wbrew pozorom taka dieta nie jest straszna. No i glukometr podstawa. ;-)
Natka a kiedy masz lekarza? Podejrzewam, że też będziesz miała zlecona dietę
A tantum rosa polecam. Najlepsze do higieny intymnej :-)
Ati jesteś i Ty! Super. Zdrowi juz? Kochana. A z kasą jakoś ogarniecie. Z okazji trzeba korzystać,bo nie wiesz nigdy kiedy będzie kolejny ;-)
Betula ja tego leku nie znam, ale wiele z nich ma takie informacje. Najlepiej pytać lekarzy. Oni wiedzą co robią :-)
Szogi nie szalej za bardzo. Inni niech robią, a Ty palcem pokazuj
Demolko szybka jesteś :-) Ja cwana,bo mąż sprząta, ale i tak mam co robić ;-)