reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Caro mam to samo a teraz jeszcze przy tym chorobsko co się przyplatalo to wogule mam wrażenie ze cały czas jestem mokra i najchętniej co godzinę bym prysznic brala no masakra jakas .. ale wcześniej też takie ataki gorąca mężowi zimno a ja ledwo dycham. Myślę że szybciej się zagtzewamy bo mamy nad bagaz;)

Madziu życze Ci żeby była i nam wszystkim

Choco to nieraz po prostu jest brak wyobraźni że ktoś może się denerwować

Carolajna fajnie że wruciłaś

Kropek o ludzie dobrze że ok

U mnie weekend zapiwiada się leniwie. Rano pojechaliśmy za biustonoszem zaraz go przymierze bo do końca nie jestem przekonana ale tylko jefen znalazłam w moim rozmiarze. Mam zamiar wybrać się na spacer bo dzisiaj pięknie jest a syn potrzebuje liści. Wczoraj w domu się narobiłam dzisiaj tylko naczynia po gościach do zmywarki i troche ogarne i gitara lerze i czytam : ).
Powiem Wam szczeże że jestem zdziwiona postawą niektórych ludzi jak to trzeba być zakochanym w sobie to tak ogólnie nie na temat z żadnej z nas.

Witam dziewczyny :-)

Jestem w szoku!!!! Od tylu dni cisza, a tu nagle mam 40 postów do czytania :szok: Super! Tylko szkoda,że w dzień gdy czasu nie mam :-p

Carolajna jednak dobrze mówiłam, że czas na powrót. :-) Mi też wiecznie gorąco. Pamiętam, że miałam tak w pierwszej ciąży. Póki co chodzę w cienkiej bluzie cały czas,a ludzie się dziwnie patrzą :-p

Kropeczko zawału dostałam niemalże czytając Twoje posty :szok: Jeju,jak dobrze, że to nic poważnego. Ale kochana....zwolnij. Ok? Posiedz czasem na tej dupce :-)

Bozienko to w.sumie z tym zusem chcą wykorzystać max czas jaki mają. Daj spokój...przecież to nie ludzkie :baffled:

Jadziu wiem,o czym piszesz. Niektórzy są tak bezkrytyczni wobec siebie,że ja tego nie ogarniam :no:

Aschlee ja juz Kropeczce pisałam, że dieta cukrzycowa,to nie tylko słodycze. Kropeczka dobrze radzi, żebyś poczytała o indeksach glikemicznych. Wiele owoców ma zabójczo wysoki indeks,a np Nutella zadziwiająco niski. Każdy z nas reaguje na.wszystko inaczej. Wbrew pozorom taka dieta nie jest straszna. No i glukometr podstawa. ;-)

Natka a kiedy masz lekarza? Podejrzewam, że też będziesz miała zlecona dietę :sorry: A tantum rosa polecam. Najlepsze do higieny intymnej :-)

Ati jesteś i Ty! Super. Zdrowi juz? Kochana. A z kasą jakoś ogarniecie. Z okazji trzeba korzystać,bo nie wiesz nigdy kiedy będzie kolejny ;-)

Betula ja tego leku nie znam, ale wiele z nich ma takie informacje. Najlepiej pytać lekarzy. Oni wiedzą co robią :-)

Szogi nie szalej za bardzo. Inni niech robią, a Ty palcem pokazuj :-D

Demolko szybka jesteś :-) Ja cwana,bo mąż sprząta, ale i tak mam co robić ;-)

Madziu wiem wiem kochana juz zostalam wstepnie w przychodni poinstruowana co i jak :tak: i wiem wlasnie ze np chocby glupi przyklad soku pomidorowego ma nizszy indeks niz sok pomaranczowy gdzie wydawalo mi sie odwrotnie.Juz sporo poczytalam na ten temat bo nie dawalo mi to spokoju.

reklama
Do góry