Bozienka24
Fanka BB :)
Hahaha Magda niestety też to mam .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anit śliczny kolor! Moja Nelly byłaby zachwycona, bo obecnie żółty jest jej ulubionym. Super masz synka :-)
Dziewczyny, czy Wam też jest tak ciężko sprecyzować, co byście zjadły? Ja mam na coś chęć od dawna, ale ciągle nie wiem na co....nawet na zakupach nic mnie nie ciągnie. Niby coś, ale jednak nie to....boessshhhheeeee :-(
Mężuś już skończył malować jutro będzie skręca meble. Szybko mu poszło bo miał pomocnika :-)
Anit śliczny kolor! Moja Nelly byłaby zachwycona, bo obecnie żółty jest jej ulubionym. Super masz synka :-)
Dziewczyny, czy Wam też jest tak ciężko sprecyzować, co byście zjadły? Ja mam na coś chęć od dawna, ale ciągle nie wiem na co....nawet na zakupach nic mnie nie ciągnie. Niby coś, ale jednak nie to....boessshhhheeeee :-(