reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam sie niedzielnie :)
U nas nadal w miare cieplo ale pada i pada. Ja mam coraz wiekszy kaszel ale moze zacznie w koncu schodzic.. w sumie moje przeziebienie juz ciagnie sie od poprzedniego piatku wiec mogloby sie juz zakonczyc :)

A jak tam u Was niedziela? Zyjecie? :)

Witam się I ja ;-) wczoraj był chyba jakiś dzień bolacych brzuszków ;-) mnie też pobolewal i przez dłuższą chwilę zrobił się mega twardy mąż dotknął brzuch i pyta czemu taki a ja do niego ze no co skurcze hahah jego mina była bezcenna z przerażeniem ale to już Jezus juz masz skurcze hihihihi ;-) nie chce wiedzieć jak zareaguje jak trzeba będzie na porodowke jechać ;-)
Dopoilam się wczoraj na maxa i ból głowy jako tako przeszedł :-) kurde skończyły mi się leki a dzisiaj apteka jest zamknięta w tej której brałam odpis recepty i dzisiaj nie zszyje leków :-( nie popatrzyłam wczoraj no nic dobrze ze to tylko tradyferon a nie np luteina ......

Hej dzień :-)

Ja jeszcze sobie w łóżku leżę. Po wczorajszym dniu niemocy nie chce mi się wstać :-p

Kolejny ciężki tydzień od jutra. W środę wizyta, a potem ferie tygodniowe u dzieci w szkole,więc wreszcie porobie porządki w szafach ;-)

Zaczynam się martwić,bo nadal kurtki nie mam. Byłam w H&M. Mierzyłam dwie. Jedna mimo że M to jak namiot,a druga za krótki rękaw. Tym oto sposobem na dworze coraz zimniej,a ja mam same bluzy. Najlepszy był mój mąż w pewnym momencie. Mówi mi,że przecież w zeszłym roku sobie fajna kurtkę kupiłam. Tak...ale taką krótką i dopasowana :eek: Hmmm....na prawdę aż tak po mnie ciąży nie widać :confused:

Miłego dnia :-)

Madzia jak bym swojego slyszala :) zanim kupilam sobie kurtke to az mnie prosil zebym przymierzyla ta co kupilam w zeszlym roku bo na pewno bedzie dobra ;) a to dopasowana parka moja ukochana :) ale bylo zdziwienie jak hmm nie moglam sie dopiac ;)

Magda ja bym to potraktowala w ten sposob ze my tak dobrze wygladamy ze oni nie moga ogarnac ze jestesmy w ciazy ;)
Glowa do gory :)

Moja babcia np wczoraj stwierdzila ze "urosl Ci juz brzuch"... Hmm.. trudno zeby nie urosl jak jestem w ciąży hehe ;)

Choco już Ci urósł? Hahaha.....no patrz! Ja bym rzekła dopiero :-p Mój mąż wczoraj dał info na fb o ciąży i ludzie są w szoku. Zastanawiam się czy dlatego ze to 5, czy ze tak szybko po stracie. Na prawdę reakcje są dziwne :eek:

reklama
Hej dziewczyny, no to widze, ze humorki dzis troche lepsze :-) ja tez sie wczoraj nie za bardzo czułam-brzuch mnie pobolewał i jakaś taka pełna bylam, a zjadłam mało. Ale dzis jest nowy dzien, sloneczko swieci i moja szarlotka juz prawie upieczona, hmmm, w calym mieszkaniu pachnie jabłkami i cynamonem. Mniam!
A wieczorkiem szykuje sie nam koncert. W miedzyczasie jeszcze jakis spacerek, bo trzeba skorzystac z pieknej pogody. Ach jak ja lubie takie dni! :-)))

Do góry