reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Cześć mamuśki ☺. Ja już kończę obiadek, dzisiaj będą polędwiczki z cebulką , suróweczka i ziemniaczki :tak:
Samopoczucie dalej do du.. Poszłabym na spacer ale niestety pogoda na to nie pozwala.
Mój mały również dokazuje coraz częściej - kocham te harce :happy:

reklama
U mnie tez waga w gore nie w dol, bo jakby w ciąży jestesmy :p
Magda Tobie zazdroszcze choc nie za bardzo chudniesz, 2 kg na tydzien to niezdrowo nawet jak sie czlowiek odchudza? Jak nie bylas w ciąży tez tak chudlas?

Choco pierwszy raz tak dużo mi spadło w ciągu tygodnia. Od początku ciąży najpierw spadło 3 kg, potem z wielkim bólem doszło 2, a teraz znowu jest -3kg od wagi startowej. U mnie to zapewne efekt dyscypliny dietowej. Wchodze w etap, gdzie cukry szaleją, więc pilnuję pór jedzenia aż do przesady i stąd taki efekt. Jestem jednak pewna,że to się uspokoi :-)

U mnie niestety waga tylko w gore, juz 5kg na plusie, ale tak musi byc;-) zreszta nie oszczedzam sie, zaraz bede jadla ta szarlotke sypana, ktora kiedys carolajna polecała, jestem bardzo ciekawa jak smakuje, bo z wierzchu wyglada calkiem porzadnie.

Dzieki Magda, koncert dopiero na 18, ale to taki na instrumentach smyczkowych, Vivaldiego beda grali, wiec nie poszaleje, ale posłucham sobie muzyki powaznej i bede czerpac z tego przyjemnosc :)

Tez myslałam o jakiejs kurtce zimowej, ale na razie mieszcze sie w starą, pozniej moze byc rzeczywiście za mała, ale moze mi mama jakas pozyczy?

Ja ruchy poczulam jak dotad tylko 2 razy, zadnej wiekszej aktywnosci. Do mnie zawsze wszystko pozniej przychodzi, wiec na razie sie nie martwie. To juz koncowka 21 tygodnia, wiec mysle, ze czas najwyzszy :)

Dziewczyny a ja cały dzień zmasakrowany mam .. nawet nie umiem się cieszyć z tego ze max obiad zrobił i jeszxze go nie tknelam ledwo śniadanie zjadłam:( bo ...ząbkuje.. dwa żeby madrosci mi ruszyły i idzje sie wsciec:( najgorsze ze kiedyś rozmawiałam z dentysta i ona mi powiedziała ze żaden mi nie wyjdzie bo są ułożone w ten sposób -I wiec ostatni ząb je blokuje ale co tam postanowiły wyjść wiec dosyć ze mam całe działo napuchniete yo jeszcze mnie dwa zęby bolą bo się na nie pchają i ogólnie całą szczeka obolałe nawet nie mam jak przegryzc:(

reklama
Do góry